Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nepůsobí to jako laciná břečka bulharské či rumunské produkce. To je fajn. Líbila se mi i jistá bezútěšnost, která se celým filmem táhla, což poporoval i unavený a chraptící JCVD. Jenže občas to působilo strašlivě utahaně a díky tomu vycházel na světlo fakt, že s logikou si tady nikdo hlavu příliš nelámal. Akce byla spíš průměrná a na nějaké kopačky či otočky rovnou zapomeňte. Podívat se na to dá, ale momentální hodnocení (65%) je poněkud přepálené. 50% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude Van Damme) pracuje v nočním podniku jako vyhazovač, ale při jednom zásahu se stane nehoda a je propuštěn. Lukas se stará o dceru a proto přijme práci ve striptýzovém klubu, ale ozve se policie a vše se maličko zkomplikuje... Příběh je vyprávěn v pomalém, realistickém tempu a divák by si mohl skoro myslet, že se pro námět čerplo ze skutečné události. JCVD zkouší nové věci a v tomhle případě to nedopadlo vůbec špatně. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet EUR 6miliónov ($7miliónov)Tržby Celosvetovo $481,000▐ Ošuntelí Van Damme až nečakane skôr v takej vážnejšej polohe (už sme podobne niečo videli vo JCVD, že to vie rozbaliť aj po hereckej stránke) v úlohe vyhadzovača, ktorý to nemá na ružiach ustlané. Nepoddá sa a občas uštedrí nejaký ten kopanec, čí úder, ušlo to. /55%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně to Jean Claude pochopil. Lukas je totiž hodně slušné francouzské drama, které má výborný scénář a v něm doslova excelujícího Van Damma. Občas není potřeba všechny zkopat do hranaté krychle a snažit se z každé scény udělat akční zážitek. Stačí totiž dobrý scénář, pár akčních momentů a nějaký ten zvrat..no a je o kvalitu zaděláno. Dlouho se mi nestalo, abych měl z Van Damma takovou radost, jako v případě tohoto kousku. Kéž by mu to vydrželo. Rozhodně lepší evropské autentické drama, než další béčkovej akčňák. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Jean sem tam vystřihne něco z naprosto odlišného soudku, za což mu fandím, a dokazuje, že na odpis ještě není a že vlastně hrát umí. Syrové, civilní, poctivé, věřil jsem mu každý pohled a to se počítá. Nalézt pohasínající akční ikonu 90.let ve zcela jiné rovině, která dává prostor nejen jeho kopům, je osvěžující. Za mě 73% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama