Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů. Ani nedokážu popsat slovy jaký zážitek byla závěrečná epizoda 2 série. Bylo to nečekané a krásné zároveň. Pokud jste ještě tuto epizodu neviděli, tak doufám, že vám to někdo nevyspoileruje, jelikož to co se v tomto dílu stalo, je pro fanouška Star Wars předčasný dárek k vánocům. Jon Favreau a Dave Filoni mockrát DĚKUJI! May the force be with you. P.S. A ano plakal jsem a jak moc :). ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ako sa patrí. Napätie od samého začiatku do samého konca. Proste som spokojný a veľmi. Dojímavé finále. Skoro aj slzička ukapla, ale som sa udržal. Potešil a zároveň ma prekvapil návrat legiend. A podtitulková scéna nám dala znovu krásny návrat do spomienok prvej trilógie. Až tak na to navnadilo, že si pustím všetky epizódy znovu. Mandova skupina sa opäť spojila dokonca aj rozrástla a priniesla nám božiu akciu. Veľmi veľká spokojnosť. ()

Reklama

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní závěr! Ale začnu věcí která mě dost naštvala. A to je nedokončené story ohledně darksaberu, co se stalo s tím bláznivým doktorem a jaké se ztoho křižníku dostali. Každopádně to se vše vyřeší v 3. Sérii. A teď už na pozitiva, opět Boba total bad-ass, Bo-Katan ke taky cool a emotivně zdrcený Din Djarin je taky na super. A závěr? Na komu neukapla slza tak je asi člověk bez citů. Ano sice jsme očekávali že přijde Jedi a ano vysázeli jsme na Luka ale stejně je to krásný Fanservis. Celkově náš epizoda nabudila k sledování 3. Série. 90% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy slovne hodnotím samostatný diel seriálu. No teraz musím urobiť výnimku. Tento diel bol proste brilantný po všetkých stránkach. Vyťažili sme maximálne všetky postavy a predošlé diely seriálu. Boli tam Mandaloriani, skvelá cool Gina Carano ako Marshall (zrovna čítam že jej dali vyhadzov za názor..kde to spejeme?), Moff Gideon a mnoho ďalších. Celý diel bola skvelá akcia, bitky, efekty, hudba a záver. Ou to bol záver. Jedny z najlepších minút z celého SW universe! Bolo tam všetko, napätie, úžasné prekvapenie a emócie, že som si starý kôň poplakal. Tento diel bolo jedným z najlepších 44min zo SW a stálo za to pozerať tento seriál už len kvôli nemu. Pár prvých epizód boli také hluché, no smerom ku koncu série to bola paráda s čerešničkou na torte. Neviem si predstaviť kam sa vydá ďalšia séria :) ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesdílím všeobecné nadšení publika. Z mého pohledu je to prostě moc recyklát SW. Možná dobře sestavený že na někoho může i působit, ale já měl pocit že jsem vše už několikrát viděl. Zase stejné lokace stejné lodě stejné postavy s pár změnami. A pak stále ten stejný koridor, kterým se prostřílíme přes 50 stormtrooperů k můstku. A nakonec trailer na nový seriál a že jich bude kotel. Už čekám jen spin-off myšího droida. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Din Djarin (Pedro Pascal) pri súboji s Dark Trooperom prežije len vďaka tomu, že má nasadenú prilbu z beskaru. Keď sa mu snaží Trooper rozmlátiť hlavu, nedokáže prilbu rozbiť. Oberyn Martell, ktorého tiež hral Pedro Pascal, zomrel v Hry o tróny, keď mu jeho protivník rozdrvil hlavu. Zomrel preto, že si odmietol nasadiť prilbu. Zaujímavé je tiež, že v oboch súbojoch používal Pedro Pascal kopiju. (ČSFD)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) povie, že Impérium zmenilo Mandalore na sklo. Tým chcel povedať, že Mandalore zničili. Jednalo sa totiž o púštnu planétu pokrytú pieskom a sklo vzniká práve roztavením piesku. (ČSFD)
  • Keď Din Djarin (Pedro Pascal) porazí Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), vezme mu Darksaber, ktorý svojmu vlastníkovi dáva právo vládnuť na Mandaloreom. Keď ho chce darovať Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), Gideon mu povie, že ona ho nemôže prijať ako dar, musí ho vyhrať v boji. To však spôsobilo určité nejasnosti, nakoľko v seriáli Star Wars Rebeli (2014) ho Bo-Katan prijala ako dar od Sabine Wren. Jedným z dôvodov, pre ktoré ho možno teraz nemôže znovu prijať ako dar, je, že oň prišla, čím sa stala nehodnou vlastnenia Darksaberu. Keby ho získala späť v súboji, dokázala by, že si ho zaslúži. (ČSFD)

Reklama

Reklama