Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bažinách u města Marais v Louisianě se děje něco neobvyklého. Když městečko zasáhne záhadná nemoc, je vyšetřovatelka CDC Abby Arcaneová vyslána, aby ji prošetřila. (HBO Europe)

Recenze (26)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl seriálu o monstru z bažin, které dává tušit o co přesně půjde. Komiks jsem nečetl a tak jsem zachráněn od srovnávání a za to díky. Takže zatím můžu říci, že se jedná o lehce nadprůměrnou podívanou s ne moc hustou atmosférou, ale za to se spousty digitálnímy triky a opravdu sympatickým obsazením. Kouká se na to fajn a tak nemám důvod to zbytečně na rozdíl od jiných zdejších expertů to hanit. Do budoucna čekám více akce a lepší atmosféru a budu ještě spokojenější. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Po cca 30 min pilotního dílu vím, že koukat na to nebudu, že to nedám. Velmi nesympatické obsazení, zřejmě modelky 5. kategorie a neherci. Tváří se děsně prkenně a nedá se na to koukat. Digitální efekty mě tedy neoslovily. Velmi slabé. Děkuji, ale 18ti letou "doktorku" vypadající jako laciná kurva a úslužného asiata co jí chce pořád obtáhnout vidět nemusím. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně jde o další kousek, který bude čelit atakům ze strany rádobyexpertů, kteří mají potřebu srovnávat když ne s komixem, tak aspoň předchozími pokusy o převedení na plátno. Pokud nejste tímto nešvarem zatíženi a jste v blažené nevědomosti, nejspíš si minimálně nechutnou prostřední část užijete. Zdejší nerdosociopati nedokáží překousnout skutečnost, že mohou exitovat i sexy doktorky(v komixech téměř výlučně) a samozřejmě očekávají v seriálu s názvem Věc z bažiny hvězdu formátu Cate Blanchett, nebo nějakou jinou A-class herečku, která by svým hereckým umem rozzářila celý močál... . Chytráci...jde o komixovou adaptaci, která vznikla jen a pouze díky vlně diváckého zájmu o komixárny. Navíc to není žádný Hamlet...buďte rádi za ucházející triky, vcelku sympatické obsazení a scénář, který zatím nevypadá jako ze Supergirl. Sice by to chtělo víc Sama Reimiho, resp. nářez a la Evil Dead, ale kdo ví, třeba se to rozjede. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Již úvodní minuty pilotního dílu naznačují, že máme co dočinění s napodobeninou Cravenova televizního béčka z osmdesátých let, avšak tentokrát rozplizlou do úmorných deseti epizod. Kdo se hororovým žánrem zabývá na odbornější úrovni, tak mu jistě neunikl fakt, že testovací projekce skončila olbřímým fiaskem, v důsledku čehož se studio rozhodlo zkrátit sérii o celé tři díly. Tento zdánlivě citelný zásah do příběhové osy mimo jiné svědčí o tom, že Daubermanův scénář jako obvykle nedává absolutně žádný smysl a lze ho tak dle libosti seškrtat. Veškeré pokusy o vybudování atmosféry se zde po hříchu omezují na použití temného filtru, CGI působí neskutečně amatérsky a za herecké výkony by se snad museli stydět i naprostí ochotníci. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji seriálu Swamp Thing zcela zasloužený odpad. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé triky, sympatické herecké obsazení.... tak uvidíme... INFO 06.06.2019: SWAMP THING - AT&T převzalo Time Warner, do kterého patří i Warner Media. A Ti plánují vlastní platformu VOD. Takže DC Universe se chýlí ke konci. Vedení se seriál nelíbí, ani herci, ani vysoký rozpočet. Kritici také seriál potopili. Ze 13 dílů, bude jen 10 a 2. serie nebude. Slíbili ale, že zbytek dílů odvysílá... ale kdy, to ví jen Pán Bůh?😤😤 😤😤Kurvy!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje v baru, je „Rock Bottom“ od Paula Ottena. (Duoscop)

Reklama

Reklama