Reklama

Reklama

Patrik

Trailer

Obsahy(1)

Ten pocit když odhalíte, že blízký člověk který vám zachránil život, skrývá děsivé tajemství. A vy máte rozhodnout co dál... (Podle_mne)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Podle_mne 

všechny recenze uživatele

Z dosavadních snímků po autorské stránce zřejmě "nejdospělejší" počin. Žánrově opět ne zcela uchopitelný, ale přesto silný příběh, tématicky se zaobírající dětskou prostitucí a pedofilií. Oceňuji tvůrce, že se nebáli vkročit na tenký led. A přestože téma svádělo k exhibicionismu, celý film je držen spíše pomalejším tempem. Mohu říci za sebe, že nedokážu odhadnout, čím nás tato parta překvapí v příštím snímku. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Premiéra proběhla 24.1.2019. Ze zištných důvodů budu psát pouze věci, kde můžu být odosobněná. Hudba, kamera, střih, scénář - to vše je ve výsledku milé, jemné, nenásilné a kompaktní. Pavel Kovář se od minulého počinu viditelně posunul dopředu. Už se těším, až si při dalším režisérsko/scénáristickém výtvoru profesionálněji pohraje se zvukem a věřím, že budu dávat hvězdiček 5 ;o) Příběh tzv. ze života vezme za srdce. Velké díky - modří vědí :) Střípky z natáčení - nakonec má film stopáž 30 minut. ()

Reklama

Lenka.Pongra 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film nových tvůrců je velký skok dopředu. Má děj, který diváka nenuceným způsobem přiměje k zamyšlení.Má vše co dobrý film má mít. Úžasný děj,propracování detailů, akční prvky. Celkový dojem velké Wow. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud film nenese označení "amatérský" nebo "studentský" film, nelze hodnotit jinak, než jako kterýkoliv jiný běžný film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama