Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Telegram (S07E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není adresa jako adresa... Pracovnice pošty Lenka (J. Paulová), která je v osmém měsíci těhotenství, převzala noční službu. Během ní omylem přehodila u telegramů adresy a malér byl hotov! První telegram oznamoval, aby si otec vyzvedl dítě v porodnici, druhý, aby si muž vyzvedl zavazadlo na nádraží. A tak novopečený otec (L. Potměšil) místo do porodnice spěchal na nádraží a ve druhé rodině (J. Bláha a B. Holišová) telegram o narození dítěte způsobil pohromu... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karel Bláha byl výborný už v povídce Kbelík, kde měl v podstatě podobnou úlohu. Hlavně díky jeho umění je povídka dost dobrá. Omyly se zkrátka stanou, jeden ho vezme s humorem, druhý ne. A je to další důkaz, že staré osvědčené heslo platí: Zapírat, zapírat, zapírat! Té skupině, která si stěžuje na to, že distributor vykecal pointu bych doporučil první sledovat povídku a pak číst. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejpovedenějších bakalářských povídek. Samozřejmě také díky obsazení. Bláha byl také pan herec a tady byl u té postele tak kouzelně situací sklíčený :-) ... a ty jeho bezkonkurenční kukuče, které jsem miloval u něj a pak ještě u druhého Josefa... a to u Kemra. Malé plus u mě má i to, že se příběh odehrává vlastně kolem mne. Tuchlovice jsou na jednu a Unhošť na druhou stranu a tam kde se to narodilo jsem se narodil i já dost možná + - ve stejných letech "Husákových dětí" :-) ... Jinak mi přijde, že svět byl tehdy, ve srovnání s tím dnešním, jenom malý roztomilý bordel, kdy se semtam přihodilo (max. 2x za 10 let :-) takovéto nedopatření. To dnes mají vše v moci počítače, vše je v kolejích a pěkně zaškatulkováno a zaformulářováno, ale bordel je daleko luxusnější :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama