Reklama

Reklama

Swajp

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 5 min

Účinkují:

Jakub Mitas

Obsahy(1)

Chytré telefony nejsou jen na volání a smsky. Mobilní aplikace vám mohou usnadnit a zpříjemnit život. A nebo vás prostě jen dobře pobavit. Ty nejvíc nejlepší appky vám ukážeme ve Swajpu. (StreamCZ)

Recenze (6)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Dřívější verze Jakuba Mitase se mi líbila víc, ale i další pokračovatel nenudí. Zajímavé aplikace o kterých si člověk jen tak nevšimne a dost usnadní práci. / Viděné epizody *42.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všech 25 dílů s Kubou Mitasem, který se snažil celkem sympaticky přednášet veškeré "appky". Já vím, že 95% z těchto aplikací nikdy nevyužiju, a z toho důvodu (i přesto, že jsou díly krátké, přehledné, a pohodové) musím s hodnocením mírně klesnout. Respektive jsem se snažil ohodnotit všech 25 dílů podle toho, jak mohou být prospěšné. Poté jsem viděl dva díly s novým moderátorem Martinem Fürstem, a úroveň pořadu rapidně klesla. Raději jsem nesledoval všechny epizody, protože bych pak musel s hodnocením klesnout ještě níž, což by byla na o dost lepší začátek škoda. Kuba Mitas- 50%, Martin Fürst- 20%. Celkem: 40%. Nejlepší (resp. nejpřínosnější) epizody: Prožijte MS v hokeji naplno (12), Bez těchto aplikací na dovolenou nejezděte! (15), Co všechno můžete mít díky mobilu zadarmo (23). ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Jako doporucovat aplikaci, ktera potrebuje jinou appku od googlu, kde musite zadat svoje biometricke udaje (ktere samozrejme sdili s tretima stranama z duvodu zlepseni sluzeb) a stejne ta googlovska appka neumi to co slibovala a jeste nutnost te druhe aplikace neuvest v popisu je proste diletantstvi. U me vsechny palce dolu. ()

koldoslav 

všechny recenze uživatele

Pořad streamu, který považuji za dost zbytečný. Jediné co mě zaujalo byly tipy na hry. Stream má daleko lepší a kvalitnější tituly. Hvězdy nejvíce strhávám za „reklamní“ O2 vstupy. ()

Reklama

Reklama