Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoe Weawer (Amelia Haberman) nie je žiadne tuctové dievčatko, skôr naopak, je iná ako ostatné. Aj preto nemá priateľov a ani pestúni ju nemajú príliš v láske. Keď sa opätovne opakuje situácia, že má byť zamknutá vo svojej izbe, rozhodne sa konať. Ani nie tak ona sama, ako jej imaginárny kamarát, Krampus, temné alter ego Santa Clausa, bytosť, ktorá trestá na Vianoce tých, ktorých skutky neboli práve najčistejšie. A tak má polícia tesne pred Vianocami na stole záhadný a hrôzostrašný prípad ohoreného manželského páru a k tomu dievčatko, ktorá to všetko prežilo. Detská psychologička Dr. Rachel Stewart (Monica Engesser) pracujúca pre políciu, má za úlohu zblížiť so Zoe a dozvedieť sa, čo sa v dome v inkriminovanom čase odohralo. Niekedy je však lepšie nič nevedieť... (beso74)

(více)

Recenze (17)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Asi nebudem prvý, kto hľadal úplne iného Krampusa. Ešte prvú minútu som veril, že mám toho správneho. Vianočný stromček, babka, ale už o ďalšiu minútu som začal pochybovať, až som to po 15 minúte vzdal, pretože toto nemohol v časopise Cinema nikto ospevovať. Takto to dopadne keď v jeden rok vznikne film s veľmi podobným názvom. ()

Standic1 odpad!

všechny recenze uživatele

No dobře, přiznávám, trošku jsem se nechal napálit a nekoukl se, že je víc filmů, natočených v roce 2015 a jmenujících se Krampus. Bohužel se tak stalo a já si po 5 minutách trapné soulože, nejhorších hereckých výkonech v dějinách a naprosto amatérské digitální obludě, která se Krampusovi podobá asi stejně jako kolibřík medvědovi, uvědomil, že bude asi někde chyba. No nic stalo se a ten čas už mi nikdo nevrátí... Nic nemění na tom, že ty herce bych profackoval a to hlavně tu holčičku, jejíž hlavním idolem je Samara z kruhu, a proto si řekla, že se celý film bude tvářit stejně, narozdíl od Samary... trapně a rozhodně ne děsivě. Co se týče toho digitálního bordelu, který celý film jen stojí a kouká, dokud neshoříte na popel? Ne vážně, kolik za to ty herci dostali? Na jejich místě bych si změnil totožnost a odstěhoval na jiný světadíl... a ta holčička bude mít na škole, neee na všech školách peklo... dobře jí tak! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krampus: The Reckoning“ je špatný film a je trochu smutné, že to jediné, co vás dovede trochu zaujmout, jsou ty nahotinky, které se zde objeví. A v tomhle ohledu je kamera celkem vstřícná. Už to má skoro podobu soft porna, ale zase nic moc nečekejte, ty scény nejsou nijak dlouhé. Krampus se ale pro mě definitivně stává jedním z nejhůře uchopených monster v hororové historii. ()

kluk z Na odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvních minut příšerně nudný a pak už se dá bavit jen na tom jak jsou ty herci trapní. Na hlavní protagonistku bych nesáhl koncem koštěte bylo vidět, že sexuální scény si vyloženě užívala, jak dlouho neměla chlapa, to samý ten její partner co vypadal jak John Locke ze Ztracenejch=D. Vypadal jako když trpí nějakou vadou obličejový mimiky. No koukal jsem na to, když všechny české free servery tento film nabízeli nebo možná ještě stále nabízejí jako jiný film, který se jmenuje taky Krampus, ale je prej lepší. =D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carrie tak protivná, že by ji ani belgický pedofil nepustil do sklepa, má rohatého vánočního kámoše. A zatímco Santa komínové vložky svým tlustým břichem odírá, tento legračně digitální démon je šetří, neboť vše spaluje na místě a hlavně ekologicky.. Jediný přijatelný řemeslný aspekt je hudba, jinak se jedná o rozvleklou neoriginální historku s herci, které náhodně oslovili na ulici a rádoby překvapivým rozuzlením, jenž se zmítá v chaosu. Když teď děti najdou pod stromečkem zuhelnatělou černou hromádku, nemusejí hned propadat trudomyslnosti. Třeba to není uhlí od Ježíška, ale jen zbytek tatínka.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama