Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hledá se blondýna se zelenou taškou! Daniela Kolářová jako vyšetřovatelka se ujímá případu loupeže. Zlodějka, která ukradla třicet tisíc, právě přijela vlakem do města a jedinou stopou je zelená taška a fakt, že se jedná o blondýnu... (Česká televize)

Recenze (20)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vážená televize, ten příběh už je starý pěknou řádku let, ale pamatuju si ho dodnes. Mladá pachatelka, které nevoněla práce, ale potřebovala peníze na parádu, dostala nápad, jak si je opatřit. A ten nápad jí bohužel vyšel." ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zvláštní příběh o zlodějce, která po loupeži jako první zamíří do kadeřnictví. To jediné dává smysl. Dnes by nejspíš k pátrání využili pphyb jejího modelu nebo kamery. Jinak mě ale například napadlo, proč si k loupeži nevzala blonďatou paruku. To by se pak nemusela zdržovat přebarvením. Bohužel akce v salónu vypadala jako fraška. Čekal bych od kriminalistky mnohem lepší řešení, nebýt Karla Heřmánka Dana Bartůňková by jí zdrhla. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případem začínající tato povídka nijak nezestárla a vlastně se dá říci že je stále aktuální. Co je tu ale ukázáno jako práce vyšetřovatelky je tak ohromné klišé, že to snad není ani pravda. Na dobu vzniku to však není nic divného, takže tento povídkový počin při dnešním pohledu nejenže vyvolává úsměv nad veškerou naivností, ale hlavně poukazuje na podivnou televizní tvorbu své doby. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama