Reklama

Reklama

Naštvaná služka dá jejich synkovi záhadnou starodávnou panenku a pak se jim doma začnou dít děsivé nadpřirozené věci. Ottovi se prostě mají na co těšit! (Netflix)

Recenze (10)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já jsem takovej idiot, to není možný. Zase jsem se nechal zlákat obalem a hlavně tím že horory s panenkama je moje slabina, bohužel jsem se nepodíval na jméno režiséra, Jones je hodně špatný režisér, vím že pro něj asi není jednoduchý natočit film s malým rozpočtem ale on by to neuměl asi ani s velkým. Tohle je průser. Robert se objevuje málokdy a když se objevý tak jen jeho ruka. Nepůsobil ani moc strašidelně. Na téhle srašce není nic k ocenění, a konec je prostě sračka. Ruce pryč! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Inak takú bábku, Roberta, ktorému sa pripusuje všetko zlo na okolí máme aj na Slovensku...inak otrasné dialógy a čo sa týka tohto žánru jeden z najslabších kúskov. Tak ale séria je sériaa aj tú o Robertovi plánujem dať celú. Dúfamže ma čaká už iba posledný kúsok. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Robert the Doll“ je filmem trendovým, který se snaží vydělat – anebo se prostě jenom svézt – na tom, že jsou panenky celkem v oblibě. Nebyly ale peníze na lepší film. Když už něco takového natočit, tak to vměstnat do deseti minut a ne do hodiny a půl kecání, které je tak ohrané, až máte pocit, že se vám zasekla páska, nebo disk tedy. Britové se v tomhle případě opravdu nesnažili. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Názorný příklad toho, jak se v současné době dá úplně pokazit film, který o sobě prohlašuje, že je horor. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa rozhodne prepustiť slúžku, ktorá už je staršia a prácu už viac nezvláda. Pri rozlúčke dá slúžka ich synovi hračku s menom Robert. Táto hračka je však prekliata a pre rodinu sa začína peklo. - Opäť ďalšia nezáživná práca Andrewa Jonesa. V tomto prípade sa dá pochváliť vzhlad tej odpornej panenky, ale inak sa toho príliš pozitívneho nenájde. Herecké obsadenie tu je rovnaké ako u ostatných hororov, ktoré režíroval, takže opäť nestojí za nič a práca s technikou je slabá ako vždy. Vôbec nerozumiem tomu, ako sa môžu chystať ďalšie dva sequely k tomuto nevydarenému hororu. Ja mám totiž pocit, že Andrew Jones je v Británii tým, čím sú Poloniovci v Amerike. + herec z Eden Lodge ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama