Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

verbal 

všechny recenze uživatele

Honza Černý a trio tragických neherců, do naprostého koženého zmaru doplněné odporným čínským transvestitou Awkwardínem, pokračuje v čurákování uprostřed tentokrát opravdu trapného, přiblblého a kýčovitého Džangldžizu, způsobujícího nadváhu a konzumní debilitu. Tam, kde byl v Úrovni 1 alespoň náznak nějakého scénáře a originality, vězí teď jen klišovitá díra do prdele, ze které se na vás neumětelsky pitvoří xichtově atrofovaný Rampa MekSteroid. A nezachrání to ani předsmrtně se ztrapňující Murtó s DeTrpajzlikem, ani Ohař v roli Jürgena the Pičuse, ani solidní efiksa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi sadla dokonale, ale dvojka bohužiaľ potvrdila moje obavy, že vymeniť polovicu hlavných postáv nie je dobrý nápad. V prvom diely si ma získali práve postavy teenagerov a to jak sa správali v telách avatarov. V dvojke sa vrátili avatary, ale Rock a Hart predstavujú nové postavy dvoch dedkov, ktorí sú celý čas zmätený a zmôžu sa len na otázky: čože, prečo, čo to má znamenať? Tým pádom úplne zabili dve hlavné postavy. Jack Black tentoraz tiež nie je tak vtipný, keďže už nepredstavuje ženu alebo mladého černocha a na tom nič extra zábavné nie je. Jediný kto ostal tak ako minule je Karen Gillan, ktorá je stále sexy, ale už nie je tak roztomilo naivná. No a to, že Spencer je zrazu v tele ženy Awkwafiny tiež nijak nezúročili. Sakra, kde sa stratil humor? Videoherný systém tiež ničím novým neozvláštnili a len sa opakujú veci z minula. Akčné scény su síce o niečo výpravnejšie ale zato oveľa viac CGI horšej kvality. Najviac ma mrzí absencia skutočných kaskadérskych scén a minimum bitiek, ktoré za nič nestoja, keďže sú komplet prestrelené CGI. Celkovo ma to vôbec nebavilo. Toto pokračovanie pokazilo všetko, čo v jednotke tak skvele fungovalo. 4/10. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování to mají vždy těžké a i tohle bylo o malinko horší než jednička. Ovšem tohle se řadí k těm lepším pokračováním, jelikož je to pořád parádní rodinná, dobrodružná zábava! Tvůrci to navíc opepřili tím, že nám naservírovali herecké legendy Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, díky kterým Jumanji dostala další grády. I tak jsem byl ale rád, když se jednotliví členové vrátili do svých původních charakterů. :D Jinak opět musím zmínit, že film má parádní herecké obsazení, jak v roli herních postav, tak v rolí skutečných lidí. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jede se ve stejných kolejích jako před dvěma lety. Hodně dobrodružství, nějaký ten humor a celkově pohodová podívaná pro celou rodinu. Bohužel se ale hraje podle trochu jiných pravidel, kdy si hrdinové střídají avatary, a ukazuje se, že Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou možná sympaťáci, ale herecky nestíhají všechno tak, jak by měli. Přesto je dvojka fajn neškodná zábava pro celou rodinu, která prvnímu dílu ostudu neudělá. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jako první díl stejně nahodilá a scenáristicky líná podívaná, v níž se může stát úplně všechno a je to totálně fuk, protože moc dobře víte, kam to směřuje, a s nápady to nepřijde. Záporák opět ve filmu jen „existuje“ z povinnosti, nic ale prakticky nedělá a hlavní hrdiny neohrožuje. Nejzábavnější na tomhle díle je fakt, že Dwayne Johnson a Kevin Hart měli příležitost napodobovat herecké manýry Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, ale to mi má v dvouhodinovém filmu stačit? ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama