Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, jestli jsem si to nesplet a nekoukám na první díl tohoto rádoby rebootu, který bych údajně dle tvůrců nazývat rebootem ani neměl. Podle mě je to standardní Hollywood ždímačka něčeho, co už fungovalo a je vlastně jedno, jestli je to remake nebo reboot. Nicméně co se upřít nedá, tak skvadra herců. Ti se tu opět vyřádili na jedničku. Škoda ale, že nejvíc jsem se zasmál u české verze u překladatelského vtípku s Babišem. Jinak je to takové normální. Neurazí Vás to, akcí je to hodně dětské, a vlastně je to docela v pohodě. Že by to ale mělo trhat rekordy a být nezapomenutelným blockbusterem, tak by to muselo být úplně o něčem jiném a s jinými dialogy, na které nebudete chtít zapomenout. Ale to Hollywood v posledních letech asi už zapomněl, jak udělat… ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký krok zpět. Jake Kasdan film zazdil špatným rozhodnutím, když vyměnil postavy čímž výrazně ubyl humor ( Bethany v Jack Blackovi byla perfektní a vyměnit ji byl hřích) a taky samotných úkolů je výrazně méně než minule. Krom pštrosů a opic tu vlastně nic moc pořádného nebylo. Samotné finále je celkem hezky akční, ale já v kině celkem trpěl a těšil se domů. Tři hvězdy z milosti, ale jen o fous. 5/10. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Jumanji sází na prvky, které fungovaly u jedničky, a přidává navíc duo sklerotických staříků nad hrobem a množství nových lokací a postav ze světa Jumanji. I když se téměř celý film odehrával v herním světě, v němž je prakticky vše možné, přišlo mi, že to bylo celé dost předvídatelné. Gerontosauří narážky a chování Johnsona a Harta vcelku fungovaly a vesměs se jim podařilo věrně zachytit své generačně starší protějšky. Film má poněkud pomalejší rozjezd, místy se v něm až moc mluví a na konci hráli tvůrci možná až příliš okatě na city, přesto však nelituji návštěvy kina, protože i tak je druhé Jumanji svižně natočeným pokračováním s množstvím akce a nejednou humornou scénou. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

DeVitův Rock je boží, lepší než ten minulý. Jack Black si užívá polohu žbrblajícího rasistického černocha a ostatní jsou prostě jenom ok. Akční scény nápadité, hlavně poušť a finále se vzducholodí. Konec se vrací k původní zápletce z jedničky a buduje půdu pro další díl, ale nevím jak tam dostanou hlavní hvězdy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jako první díl stejně nahodilá a scenáristicky líná podívaná, v níž se může stát úplně všechno a je to totálně fuk, protože moc dobře víte, kam to směřuje, a s nápady to nepřijde. Záporák opět ve filmu jen „existuje“ z povinnosti, nic ale prakticky nedělá a hlavní hrdiny neohrožuje. Nejzábavnější na tomhle díle je fakt, že Dwayne Johnson a Kevin Hart měli příležitost napodobovat herecké manýry Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, ale to mi má v dvouhodinovém filmu stačit? ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama