Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký krok zpět. Jake Kasdan film zazdil špatným rozhodnutím, když vyměnil postavy čímž výrazně ubyl humor ( Bethany v Jack Blackovi byla perfektní a vyměnit ji byl hřích) a taky samotných úkolů je výrazně méně než minule. Krom pštrosů a opic tu vlastně nic moc pořádného nebylo. Samotné finále je celkem hezky akční, ale já v kině celkem trpěl a těšil se domů. Tři hvězdy z milosti, ale jen o fous. 5/10. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

První remake Jumanji se mi opravdu líbil, dokonce mě i slušně nadchnul, a tak jsem se malinko bál, aby mu dvojka neudělala ostudu. Chvilku u mě obavy přetrvávaly, protože Jumanji: The Next Level má poměrně pomalý rozjezd. Ale pak už je to zase skvělá jízda, která nepůsobí okoukaně. Máme tu opět pěkné prostředí, i když hlavně zvířata působí příliš uměle (a podle mě to není záměr) a poměrně často se objeví vyvedený vtip. Příběh je opět zábavný, a i když se drží nějakých těch zaběhlých zvyklostí, tak je opravdu fajn sledovat, jak se to vyvine. Ve dvojce přibydou nějaké postavy a víc se tu mění těla, ale není v tom nijak velký bordel, naopak je to dobře vymyšlené a režisérsky ukočírované. Všichni herci se v těhlech proměnách těla fakt snaží a podávají úctyhodné výkony. Nejvíc mě bavil Kevin Hart jako postarší černoch a asiatka Awkwafina napodobující vzteklého Danny DeVita. Takhle si nějak představuju moderní dobrodružný film pro děti i dospělé. Fakt dobře odvedená práce. (8/10) ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

První polovina byla o dost zábavnější, zhruba jako předchozí díl, protože mě na Johnson hrající se na DeVita dost bavil, vyloženě jsem si u toho vzpomněl na Dvojčata s ním a Schwarzeneggerem. ... ale možná je to i tím že na tu první polovinu jsem se díval po čtyřech pivech a stakanu hruškovice. Druhá půlka už jen převařuje to co už tu jednou bylo, a to je trochu nuda. Zato finální teaser na další pokračování vypadá zajímavě - paradoxně to by s takovou bylo návratem úplně na počátek, do prvního Jumanji, ve kterém se "fantasy" prvky objevovaly v naší realitě. Otázkou je jak do takového příběhu nacpat toho herního Johnsona, Blacka a další, protože je dost nemyslitelné že by se tahle série už obešla bez nich. 6/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi sadla dokonale, ale dvojka bohužiaľ potvrdila moje obavy, že vymeniť polovicu hlavných postáv nie je dobrý nápad. V prvom diely si ma získali práve postavy teenagerov a to jak sa správali v telách avatarov. V dvojke sa vrátili avatary, ale Rock a Hart predstavujú nové postavy dvoch dedkov, ktorí sú celý čas zmätený a zmôžu sa len na otázky: čože, prečo, čo to má znamenať? Tým pádom úplne zabili dve hlavné postavy. Jack Black tentoraz tiež nie je tak vtipný, keďže už nepredstavuje ženu alebo mladého černocha a na tom nič extra zábavné nie je. Jediný kto ostal tak ako minule je Karen Gillan, ktorá je stále sexy, ale už nie je tak roztomilo naivná. No a to, že Spencer je zrazu v tele ženy Awkwafiny tiež nijak nezúročili. Sakra, kde sa stratil humor? Videoherný systém tiež ničím novým neozvláštnili a len sa opakujú veci z minula. Akčné scény su síce o niečo výpravnejšie ale zato oveľa viac CGI horšej kvality. Najviac ma mrzí absencia skutočných kaskadérskych scén a minimum bitiek, ktoré za nič nestoja, keďže sú komplet prestrelené CGI. Celkovo ma to vôbec nebavilo. Toto pokračovanie pokazilo všetko, čo v jednotke tak skvele fungovalo. 4/10. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem zklamaný, protože jsem neměl přehnaná očekávání. V podstatě jsem vyhlížel podívanou, která bude jako první díl, jen v bledě modrém. A to se i stalo. Příjemná dobrodružná oddechovka, nenáročná a pohodová, slušně zpracovaná. Jedinou vadou pro mě bylo prohození postav s herními charaktery proti prvnímu filmu. Měl jsem v tom chvíli zmatek, ale brzy jsem si zvykl, navíc v tomto "levelu" byla možnost i záměny. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama