Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem zklamaný, protože jsem neměl přehnaná očekávání. V podstatě jsem vyhlížel podívanou, která bude jako první díl, jen v bledě modrém. A to se i stalo. Příjemná dobrodružná oddechovka, nenáročná a pohodová, slušně zpracovaná. Jedinou vadou pro mě bylo prohození postav s herními charaktery proti prvnímu filmu. Měl jsem v tom chvíli zmatek, ale brzy jsem si zvykl, navíc v tomto "levelu" byla možnost i záměny. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Větší, hlasitější, nahláškovanější ale podstatně méně nápaditější. Navíc mi přišlo,že triky jsou o level horší. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, říká se... a faktem je, že i když jde produkčně o fajn DLC, pořád to není žádná velká hitparáda. Casting je ovšem perfektně sehranej a táhne to výrazným krokem kupředu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

První remake Jumanji se mi opravdu líbil, dokonce mě i slušně nadchnul, a tak jsem se malinko bál, aby mu dvojka neudělala ostudu. Chvilku u mě obavy přetrvávaly, protože Jumanji: The Next Level má poměrně pomalý rozjezd. Ale pak už je to zase skvělá jízda, která nepůsobí okoukaně. Máme tu opět pěkné prostředí, i když hlavně zvířata působí příliš uměle (a podle mě to není záměr) a poměrně často se objeví vyvedený vtip. Příběh je opět zábavný, a i když se drží nějakých těch zaběhlých zvyklostí, tak je opravdu fajn sledovat, jak se to vyvine. Ve dvojce přibydou nějaké postavy a víc se tu mění těla, ale není v tom nijak velký bordel, naopak je to dobře vymyšlené a režisérsky ukočírované. Všichni herci se v těhlech proměnách těla fakt snaží a podávají úctyhodné výkony. Nejvíc mě bavil Kevin Hart jako postarší černoch a asiatka Awkwafina napodobující vzteklého Danny DeVita. Takhle si nějak představuju moderní dobrodružný film pro děti i dospělé. Fakt dobře odvedená práce. (8/10) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé Jumanji sází na prvky, které fungovaly u jedničky, a přidává navíc duo sklerotických staříků nad hrobem a množství nových lokací a postav ze světa Jumanji. I když se téměř celý film odehrával v herním světě, v němž je prakticky vše možné, přišlo mi, že to bylo celé dost předvídatelné. Gerontosauří narážky a chování Johnsona a Harta vcelku fungovaly a vesměs se jim podařilo věrně zachytit své generačně starší protějšky. Film má poněkud pomalejší rozjezd, místy se v něm až moc mluví a na konci hráli tvůrci možná až příliš okatě na city, přesto však nelituji návštěvy kina, protože i tak je druhé Jumanji svižně natočeným pokračováním s množstvím akce a nejednou humornou scénou. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama