Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (492)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký krok zpět. Jake Kasdan film zazdil špatným rozhodnutím, když vyměnil postavy čímž výrazně ubyl humor ( Bethany v Jack Blackovi byla perfektní a vyměnit ji byl hřích) a taky samotných úkolů je výrazně méně než minule. Krom pštrosů a opic tu vlastně nic moc pořádného nebylo. Samotné finále je celkem hezky akční, ale já v kině celkem trpěl a těšil se domů. Tři hvězdy z milosti, ale jen o fous. 5/10. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Stejné jako předchozí díl ? Ale co vás nemá, pokračování je překvapivě horší, dobrých vtipů ubylo, potenciál tohohle dílu zůstal nevyužit a Skála tady nehrál s takovou lehkostí, tak jako v předchozím díle. A po té, co Král Paimon konečně získal lidské tělo a začlenil se do lidské společnosti, tak mu to začalo lézt na mozek a tak se vrací do Jumanji. V tomhle ohledu jevelká škoda, že z oné postavy tvůrci neudělali záporáka a kámoši ho nešli do Jumanji přivést k rozumu, ale jen ho zachránit. Ale že i v druhém díle, bude hlavní záporák nic neříkající zlo, které je třeba zastavit, to už zamrzelo více, obzvlášť když se vezme v potaz, že ho hraje Rory McCann, herec výbornej, ale postava o ničem. Nemluvě o tom, že tvůrci nedali do filmu žádné nové nápady (až na vodu, co prohazuje těla) a přitom by se dalo využít toho, že hra je rozbitá a Král Paimon ji zkoušel opravit, jo mluvím tady o chybách ve hře, takové Assassin's Creed: Unity, by mohlo vyprávět, naprosto šíleně promarněný potenciál. U některých vtipů sem se tedy i zasmál, Jack Black a Danny DeVito, si to tady docela dávají a akce s opicemi byla fajn, ale celkově je to hodně slabé. Takže víc jak dvě, tomu nemohu dát. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice trošku dlouhá, ale jinak poctivá zábava pro celou rodinu, která je sice o něco slabší než předešlý díl, ale i tak dokáže ty dvě hoďky udržet pozornost. Přibylo pár postav i několik výzev pro herce, kteří v rámci svých možností obstáli, CGI má solidní úroveň a několikrát jsem se zasmál. A víc jsem ani nechtěl. 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde je dedko?“ – „Práve vybúchal 45 chlapov.“ Ako dvojka, aj trojka je úžasne interaktívna. Musíte pri nej zapojiť šedé bunky mozgové, zamestnáva vám ich, hrá sa s nimi, musíte aktívne spolupracovať, ak sa chcete dobre baviť (neustále menenie avatarov). Dve hodiny som sa usmieval a čakal nečakané - a často som sa toho nečakaného aj dočkal. Pri tom vysokom rozpočte atď. je to prekvapivé, ale v dvojke aj trojke je najdôležitejší prekvapivo... chvíľa ticha... scenár. Páči sa mi, že pri všetkej tej akcii (a že je na čo sa pozerať – pštrosy, mosty, rádio) tu naozaj záleží na postavách a na tom, aké vzťahy medzi sebou majú a hoci tie vzťahy nie sú ničím „geniálne“, sú podané (a zahraté) tak úprimne a uveriteľne, že nám na nich záleží. Nejde o efekty (hoci sú ich tony), ani o hlášky („Slabosti: teplo, slnko a piesok?!?“) a dialógy („Raz...“ – „Dva!“). Ide o toto. Plus fantastické nápady (lietanie, kúpanie). Bol som dojatý, nadštandardne som sa bavil a som veľmi rád, že som po dlhom čase znova videl kamoša Dannyho DeVita. A Jack Black je fantastická Bethany. Tie 4* sú troška nadnesené, ale ako dvojka, aj trojka má úplne nečakané srdiečko. A to si vážim. Cinemax TN 2019 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama