Reklama

Reklama

Politik

(seriál)
  • USA The Politician
Trailer 2
USA, (2019–2020), 10 h 59 min (Minutáž: 28–62 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, Benjamin Barrett, David Corenswet, Laura Dreyfuss, Theo Germaine (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Payton vždycky věděl, že se stane prezidentem. Nejprve ale musí překonat to nejzrádnější politické období ze všech: střední školu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (8)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zvláštně rozháraný kus,který většinu času nedrží moc při sobě a střídá styly a žánry jak se mu to zrovna hodí.Čekal jsem víc politiky a hlavně víc komedie a nakonec dostal jen politikou lehce líznuté Glee s příchutí Dynastie.Na druhou řadu,pokud bude,se čistě ze zvědavosti nejspíš mrknu,ale dychtivě vyhlížet jí nebudu...60% ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Z Murpyho produkce je Politician tím nejméně vhodným kandidátem na binge watch, neboť není konzistentní a týdenní rozestup by mu mohl jenom prospět. Jednotlivé motivy do sebe nezapadají, vyznění seriálu je roztříštěné (satirický Glee tón, parodický podtón Scream Queens a takřka Gilmore Girls obal) a hlavní postava (ač úmyslně) nesympatická sledování příliš neusnadňuje. Naštěstí zbytek castu vykouzlí nejeden úsměv na tváří. Gwyneth po dlouhé době září a královna "murpyho srdce" Jessica si může připsat další ikonickou postavu, jejíž "moudra" by se mohla tesat do kamene. Být to více ucelené, soustředěné na hlavní téma voleb, mohla to být plná palba. Takhle zůstává Politik kdesi v půli cesty, závěrečné přemostění nicméně slibuje, že by druhá řada mohla být více konzistentní. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo velmi příjemné překvapení. Pravda, někde v polovině těch osmi epizod jsme se z politického "drama" dostali do telenovely, jenže to je divák už vtažen a kliknutí na 'další' po skončení epizody je jaksi nevyhnutelné. Ben Platt byla příjemná změna v tom všem viděném a rozhodně příjemný hrdina seriálu. Gwyneth Paltrow zde také příjemně překvapila a zářila. Stejně tak jako celý tým kolem hlavní postavy. Jessica Lange od Murphyho dostává stejné role pod jiným jménem, ačkoliv její výkon byl v pohodě ničím nepřekvapil. Poslední epizoda se naprosto povedla a sakra, jak já doufám, že se druhé série dočkáme. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Trochu to v půlce ztratilo dech, hlavní dějová linie se lehce tříští, což může někoho (jako třeba mě) zarazit, ale pořád je to radost sledovat, a zakončením si tvůrci našlápli na druhou řadu, která má hodně velký potenciál. Jinak vše ostatní je tu nadprůměrné, od úvodní znělky přes herecké obsazení, a je poznat, že Ryan Murphy napsal seriál přímo pro Bena Platta, který je bezchybný. Už jenom kvůli němu si to 4. hvězdu zaslouží. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně tradiční komedie, na jejíž tón si je nutno zvyknout,štiplavé ironicko sarkastické dialogy mohou občas zaniknout,ale poté se rozehraje koncert. A i když to u mně lítalo v každém díle od skvělé až po normal,přesto jsem se zaujetím dokončil všechny epizody a rád si počkám i na druhou,pokud bude,což je i přičiněním hlavní postavy a jeho volebního štábu.Zajímavé je,že part Jessicy Lange jako babičky Infinity,byl nakonec ten nejpůsobivější a neztratila se ani Gwyneth Paltrow. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (4)

  • Postava Infinity (Zoey Deutch) je inspirována příběhem Gypsy Blanchard, o které vypráví seriál The Act (od r. 2019) z produkce Hulu. (FTP)

Reklama

Reklama