Reklama

Reklama

Politik

(seriál)
  • USA The Politician
Trailer 1
USA, (2019–2020), 10 h 59 min (Minutáž: 28–62 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, Benjamin Barrett, David Corenswet, Laura Dreyfuss, Theo Germaine (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Payton vždycky věděl, že se stane prezidentem. Nejprve ale musí překonat to nejzrádnější politické období ze všech: střední školu. (Netflix)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Moc mě to bavilo. Murphyho tvorbu mám strašně ráda a tohle patří mezi jeho povedenější. Je to fajn sledovat, jak jsou středoškoláci do politiky tak zapálení, plus je tam samozřejmě trochu nadsázky, ale to je hold Ryan bez té by to nešlo. Moc jsem nepochopila poslední díl, přišlo mi to úplně mimo první sérii. Druhá půlka dílu byla jasná příprava na další sérii, ale ta první půlka byla za mě trošičku mimo. Jinak je to vtipné, politické, nadsázkovité a misty i malinko bláznivější, ale pobaví. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Jediným pozitivním přínosem do druhé série je Dede a Haddassah, obě postavy a herečky to zvládli na výbornou a jsem nadšená, že jsme jejich příběh mohli vidět a že se tam objevovali tak často. Jinak série jako celek je hodně, hodně podobná první sérii, vlastně se tam skoro nic nezměnilo. Pořád to same dokola, akorát je to možná méně praštěné na hlavu. Originalita tedy nulová a proto dávám o hvězdičku méně. Třetí sérii už bych mít nemusela. ()

Reklama

Reklama