Reklama

Reklama

Politik - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Ve zdánlivě ztracené senátní kampani plné plamenných projevů o idealistických cílech Paytonovi trochu překážejí milostné trojúhelníky a dvojití agenti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série,která se přenesla ze školního prostředí do "dospěláckého" se stala o něco přítažlivější. Jen ty hrátky kolem švédské trojky mohly být trochu kratší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nemůžu říct,že bych druhou řadu nedočkavě vyhlížel,protože ta první mě moc nenadchla,nicméně uznávám,že je rozhodně povedenější než ta první.Jednak jsem už věděl co čekat a druhák je tahle řada mnohem soudržnější,zábavnější a méně Glee.Poměrně hezky se tu daří ukazovat zvrácenost dnešní doby (nutnost se omlouvat za to,že jsem šel v šesti letech na Halloween za indiána,což ze mě dělá rasistu),Vůbec těch drobných narážek je tu celkem dost a je škoda,že seriál neumí/nechce být ještě důraznější a trefnější...70% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediným pozitivním přínosem do druhé série je Dede a Haddassah, obě postavy a herečky to zvládli na výbornou a jsem nadšená, že jsme jejich příběh mohli vidět a že se tam objevovali tak často. Jinak série jako celek je hodně, hodně podobná první sérii, vlastně se tam skoro nic nezměnilo. Pořád to same dokola, akorát je to možná méně praštěné na hlavu. Originalita tedy nulová a proto dávám o hvězdičku méně. Třetí sérii už bych mít nemusela. ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama