Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theresa Osborneová najde jednoho dne na pláži láhev se vzkazem od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí, a tak se s ním svěří v redakci novin Chicago Tribune, kde pracuje. Po jeho zveřejnění se dočká nečekaného čtenářského ohlasu. Theresa se pustí do pátrání a zjistí, že autorem by mohl být Garret Blake, který se živí opravami a stavbou jachet v jedné rybářské vesnici. Vypraví se tam a seznámí se nejen s ním, ale také s jeho otcem Dodgem. Na společné večeři chce Garretovi prozradit, proč přijela, ale místo toho mu vypráví o rozchodu s manželem. Garret zase vzpomíná na svou Catherine, která zemřela před dvěma roky. Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy. Sama se s ním nepohodne, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Později se však usmíří, a Garret dokonce přijede za Theresou do Chicaga. Seznámí se s Theresiným synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Kevin jako milovník ? Nakonec proč ne, charisma na to má. Ne vážně, bylo to příjemné, dojemné a romantické tak akorát, mezi ústřední dvojicí chemie funguje bez problémů. Příběh sice těžko uvěřtelný v dnešní době, ale jako variace červené knihovny pro dámy rozhodně ano. Mně se ta slaďoučká limonáda docela líbila a to je na chlapa, který si v podobném žánru zrovna nelibuje, co říct :-) 65 % ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Po dlooooooooouhé době zase povedený film s Kevinem Costnerem. Kritiky sice nebyly příliš pochvalné, ale mně se tento dojímavý příběh líbil. Samotný "Kosťa" zahrál v rámci možností také dobře, stejně jako jeho kolegové Newman a Wright-Pennová. Romanticky založené divačky si nejspíše u tohoto snímku pobrečí. ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

vždycky koukám na nějakou romantárnu a jsem pak překvapen, jak se to filmovým kritikum nelíbilo! no, tohle už je nějakej pátek, co jsem ronil u televize slzy, skoro si to nepamatuju, ale určitě bych se tam znovu našel! myslím, že se to nedá popsat slovy, byl to silný zážitek, takové niterné, velmi hluboké, a proto dávám 4 vařečky z pěti pro případ, že bych na konec plakal ještě o chvilku dýl. nicméně mi to také resultuje ve skutečnost, že pravý romantik dá vždycky mín, než by si film s Kosstnerem zasloužil! ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný film o hledání lásky , o citech , které přetrvají věky. Kevin Costner v jedné ze svých nejlepších rolí , Robin Wright tradičně výborná a nádherná postava otce v podání Paula Newmana. Jak proboha přišla Jeanne na to , že je to romantická komedie? V knize to všechno bylo trochu jinak a přemýšlím , jestli by nebylo lepší to ve filmu neměnit. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Robin Wright umí hrát osudové ženy, ať už je to Jenny ve "Forrestovi" nebo Theresa v tomto slaďáku. Kdybych nebyla kamarádkou poučena o konci filmu, stoprocentně bych závěrečné minuty proplakala, nestalo se ale tak. Filmu by také neuškodila kratší stopáž, mnohdy jsem se přistihla, že dění na obrazovce ani nevnímám. Na jedno podívání zkrátka stačí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)

Reklama

Reklama