Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele Aileena k tomuto seriálu (4)

Kolotoč života (1994) (E03) 

V té hromadě balastu od paní R.P., se tento řadí ještě k lepšímu průměru. Pokud máte náladu na naivní romantiku, dá se to. ()

Dům na pobřeží (1996) (E13) 

Tak tohle bylo hóóódně slabé. Kriminální zápletky R.P. fakt nejdou. Vymyslí si záhadné vraždy a ve finále je úplně vynechá, jako by vůbec nebyly??? Rozhodně by se měla držet své naivní romantiky. Naprosto šílené dialogy, o přitažlivosti hlavních hrdinů se také nedá mluvit. Doktor z hor fakt není prototyp romantického hrdiny... Celkem vzato naprostá devadesátiminutová ztráta času. Ani to žehlení s tím neubývalo. Jedna za odvahu, že do takového nesmyslu vůbec někdo jde... ()

Ve svitu ohně (2000) (E37) 

Možná jsem měla náladu na sladký idealismus, ale tento díl mi nepřišel zase až tak tragický, jako některé jiné. Ano všechny hlavní postavy by měly mít svatozář, ano v praxi je to naprosto nepravděpodobné, ale o tom prostě R.P. je. Kdyby na to nikdo nekoukal, tak by to televize nekupovali a nevysílali, ať už je to pro náročnějšího diváka jakkoliv nepochopitelné... U této paní víte, do čeho jdete, takže pokud to není Váš šálek čaje, prostě nepouštějte a nekritizujte... Na odpočinkové žehlení dobrý... ;-) ()

Když srdce pláče (2010) (E96) 

Docela milé překvápko. Tím nechci říct, že jde o dílo, které by nějak výrazně vybočovalo z naivní romantiky paní Pilcher. Scénář by zajisté snesl mnohá vylepšení, ale příběh má alespoň nádech reálnosti (když občas zavřu obě oči ;-)), na představitele hlavních rolí se dá i koukat (narozdíl od některých jiných ze stejné dílny) a děj má i pár zvratů. Dámy vypněte veškerá očekávání, zapněte žehličku, pošlete chlapy ven a zpříjemněte si povinnosti... ;-) ()

Reklama

Reklama