Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele alambert k tomuto seriálu (6)

Bouřlivé setkání (1993) (E01) odpad!

To staré Bentley, které vidíte na jediné fotce v galerii, je opravdu asi to jediné, co z filmu stojí za zmínku...xD ()

Dům na pobřeží (1996) (E13) odpad!

Tohle nemá cenu popisovat...jenom...myslíte si, že je možné na světě najít skupinku ještě ohavnějších lidí, než jsou herci tohoto filmu? Neuvěřitelná sbírka... xD ()

Návrat domů (1998) (E21) 

Kdyby tento film točili Američané, nemuselo by to být špatné. Ale v tomto případě, jsem trpěl. Snažil jsem se ignorovat, že je to od Rosamundy, ale postupem času to čím dál tím víc bilo do očí. Co mi vadilo úplně extrémně bylo, jak z krásné asi 13 leté Keiry vyrostla během dvou let hnusná 27 letá Emily Mortimer. Nevadilo byto tolik, kdyby uměla hrát. Neumí. Její homogení výraz mi začal lézt na nervy asi po čtvrt hodině, ač na danou kategorii filmů nadměrně často ukazovala svá "ňadra." Co dál nesnáším, je ten jeden barák, který se objevuje ve všech filmech od Rosamundy. Myslím, že není snad takový problém najít jiný. A další věc, co mi vadila, byla kýčovitost filmu. Záběry do mraků apod., to je výraz naprosté filmařské beznaděje. Další chyby, jako scéna s rozlitým mlékem, zcela směšná a s jasnou pointou od vůbec přinesení toho tácu, a jiné skutečně chyby snad ani nebudu všechny rozpitvávat. To nemá cenu. Jedna hvězda právě za část s Keirou. Tahle část byla alespoň taková roztomile naivní a nevinná.... ()

Ráj snů (2003) (E48) odpad!

Slíbil jsem, že dám hodnocení Odpad každému filmu, ve kterém se objeví kauza "přeříznutých brzdových hadiček". Plním slib. ()

Presumpce lásky (2010) (E93) odpad!

Tohleto je podle mě fakt snad nejhorší film, co jsem viděl. Nevím, jestli má vůbec cenu skoušet popsat, jaká je to hrůza-to snad ani nejde vyjádřit. Jakoby se všechna nejhloupější klišé filmového světa spojila, aby společně bojovala s intelektem diváků. Začíná to nehodou způsobenou poškozenými brzdami (...načemž je nádherně vidět, že scénář má na svědomí podprůměrně inteligentní žena. Když jsem to viděl kdysi v jiném díle, kde šlo o nějaký veterán, dejme tomu. Tady v případě moderního vozu je to krásnou ukázkou inteligence autorky. Snad i malé děcko ví, že brzdy mají kontrolku, která by se při poškození brzd okamžitě rozsvítila.) a pokračuje hrůzami jako zamilování do jeptišky, nemocné děcko, tisíc a jeden záběr na útesy, únos dítěte apod. Je to zkrátka nechutné, ohavné...depresivní při představě, že to někdo bere vážně. A ještě největší hláška, na ukázku: "Zavolejte policii i ze sousedních hrabství!" OMFG... ()

Otázka cti (2013) (E115) 

Hvězdička za plenkožrouta! Ten si ji zaslouží. Chci ho! ()

Reklama

Reklama