Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele fooggyy7 k tomuto seriálu (46)

Rosamunde Pilcher (1993) 

U Pilcherky se mi líbí (většinou) krásné ženy, krásná auta, krásné zámky a domky, krásné zahrady. Takže vaše hodnocení plně nechápu. Hlavně, že dáváte 5 hvězd filmům jako Schinlerův seznam a podobným kravinám ()

Bouřlivé setkání (1993) (E01) 

Oproti americkým romantickým filmům je Pilcher hotový zázrak, ale to VY tady nikdy nepochopíte, protože žerete hambáče ()

Kolotoč života (1994) (E03) 

Teda nic moc. Všechny tyto filmy jsou stejné, to jest pravda. Ale pořád je to o třídu lepší, než třeba seriál Most! To je takový ten seriál, co dávaj v televizi. Ale protože televizi nemám, tak jsem si o něm nechal vyprávět od svých nevzdělaných kolegů, kterým se strašně líbil ()

Léto u moře (1995) (E06) 

Přeci jenom na tom filmu něco je. To prostředí. Louky pláže. Tam si může člověk zašukat kde chce a očumují ho pouze ovce. A teď už je čas na čaj ()

Hra světel (1996) (E10) 

No, žádná sláva, ale určitě je to lepší, než Avengers.Oba tituly mají hodně společného. V prvních pěti minutách víme jak to všechno dopadne ()

Zvláštní láska (1996) (E14) 

Copak? Nikdo tady nebude dávat ty svoje moudra jak je ten film odporný? ()

Zbloudilá srdce (1997) (E16) 

Nechápu jak je možné, že v romantickém filmu je romantický děj. Kam se to hrabe na koncert Baracka Obamy ()

Hodina rozhodnutí (1997) (E17) 

Hloupí lidé jsou i v Malé Británii. Nejenom v Praze ()

Druhá šance (1997) (E18) 

Normální lidé mají zájem o americké skvosty. Kde se setkáváme: Velikou záhadou pro mě je JAKTO, ŽE po deseti ranách z pětačtyřicítky do srdce se ještě doplazil k nepříteli a zabil ho?? A při pádu se zachránila pravděpodobně proto, že nevyrůstala na Proseku anebo na Povelu ()

Dvě sestry (1997) (E19) 

Krásné ženy. I ty si Pilcherka musela do Malé Británie přivést z ciziny. Hezkou ženu v Anglii totiž nepotkáte ()

Návrat do ráje (1998) (E23) 

Pilcherka za to nemůže,  že je film jaký je. Poděkujte režisérovi a scénáři, ona za to nemůže, ale to VY asi nikdy nepochopíte ()

Trny v údolí květin (1998) (E24) 

Neříkám, že film je dobrý, nebo dokonce vynikající. Žádná sláva. Ale určitě je lepší, než Kokosy na sněhu. ()

Hudba v srdcích (1998) (E25) 

Já jsem se dobře vyspal u Avengers, protože jsem to ani nepustil ()

Rackové ve větru (1999) (E31) 

Slabota. Ale pořád lepší, než Sex ve městě. ()

Rozervaná srdce (2000) (E35) 

Určitě lepší, než Šindlerův seznam ()

Děti štěstěny (2001) (E40) 

Nádherné ženy, nádherné zahrady, nádherná příroda ()

Vítr nad řekou (2001) (E41) 

Rosamunde Pilcher                                                                                                                                                 Mezi její nejznámější díla patří román Hledači mušlí (v originále The Shell Seekers), který vyšel v roce 1988. Doposud se po celém světě prodalo přes 5 milionů výtisků tohoto díla. Její díla jsou díky televizním adaptacím ZDF velmi oblíbená v Německu. V roce 2002 získala spolu s programovým ředitelem ZDF ocenění British Tourism Award za přínos jejího díla (respektive jeho televizních adaptací) pro turistiku. V roce 2002 jí královna Alžběta II. udělila Řád britského impéria. Pilcherová byla v polovině 90. let považována za jednu z nejlépe vydělávajících žen v Británii. Pilcherová za svůj život prodala kolem 65 milionů knih a vydělala kolem 100 milionů britských liber. Taky obdivuju člověka,který je ochotný její romány pořád filmovat. ()

Květiny v dešti (2001) (E42) 

Film stejný jako ostatní od Pilcher. Je to zkrátka romantika. Takové filmy se přeci točili za Havla v období války a všichni je milují. Taky tam bylo hodně snobismu a tady je to taky. Není to ale zas tak hrozné. Nevšiml jsem si totiž, že by hlavní představitelé měli samozavazovací boty od Nike. A ztrácet čas sledováním takových braků? To bych zas netvrdil. Někdo ztrácí čas sledováním Schindlerova seznamu a někdo tady. ()

Plamen lásky (2003) (E49) 

Rosamunde Pilcher zemřela 6. února 2019 (ve věku 94 let). Nemyslím si, že potřebuje sex. Spíš ten sex někdo někomu závidí. ()

Reklama

Reklama