Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele eFOXsize k tomuto seriálu (14)

Divoký tymián (1994) (E02) odpad!

Tak tohle s emi vážně nelíbilo, ačkoliv snímkům na motivy RP dávám obvykle alespoň jednu hvězdu. Tohle bylo... otravné. ()

Léto u moře (1995) (E06) odpad!

Uf, tyhle starší německé kousky od RP jsou děsné. Nechápu, kde to vzalo 13%. Nemůžu dát hvězdu ani za anglické prostředí, neměla bych čisté svědomí... ()

Nancherrow (1999) (E28) 

Většina snímků na motivy RP mi přijde směšná, ubohá a nereálná. Ani zdánlivě nereálná a tím nemyslím milionové zámky, ale ty reakce postav na situace a vůbec, ty situace samotné. Je to srovnatelné s telenovelama s tou výhodou, že víte, že to za pár desítek miut určitě končí. S tou nevýhodou, že natočených je podobných kousků ještě pár desítek. Ať je to ale jak chce, Nancherrow mi uvízlo v hlavě. Herecké výkony žalostné, prostředí mě tentokrát taky neokouzlilo. ()

Zimní slunovrat (2003) (E51) 

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Ti herci se jednotlivými filmy natolik provázejí, že si ani nejsem jsitá, zda jsem u správného snímku. Ale... ale jo, asi jsem a překvapivě nevybočuje ze zajetých linií. Někdy se ukáže akceptovatelný herecký výkon nebo příjemná tvář, tady je toho ale pomálu. ()

Plachetnice lásky (2005) (E61) 

No, tohle se mi vyloženě nelíbilo, ani jako oddechovka a měla jsme pocit, že nai moje matka se tomu nevěnuje tak pozorně, jako jindy. Každopádně za prostředí, za Londýn, dávám jednu hvězdu. ()

Letní slunovrat (2005) (E63) odpad!

Vždycky si říkám, že to ty seniory zabaví a proto je potřeba to přetrpět... U tohoto dílu jsem měla na krajíčku. ()

Hledači mušlí (2006) (E70) 

Zrovna tento kousek ušel, nutno říct. Našlo se tam pár skutečně dobrých scén a nebylo tam ani tolik zubyrvoucích nesmyslů, které jsou obvykle neodmyslitelnou součástí příběhů od RP, takže přibila hvězda navíc :-) Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. ()

Setkání u řeky (2007) (E71) odpad!

Když nad tímpřemýšlím, myslím že přesně tyhle... hm, filmy, vzbuzují v lidech deprese a sebelítostné otravné myšlenky. Deprese v těch, co vidí tu nehorázné plýtváním časem svým i těch, co to natáčeli a sebelítostné v těch, co si myslí, o co že v životě nepřicházejí (nedej Bůh, aby to brali jako argumentaci pro výčitky!). Grrrrr... Mráz po zádech a bez hvězdy! ()

Podzim lásky (2009) (E86) odpad!

Teď mě tak napadlo, zda ti herci, co jsou v téměř všechn snímcích, nejsou v osobních životě cynické trosky... Tohle bylo i na RP přeplácané kýči. ()

Láska navzdory celému světu (2009) (E88) 

U tohoto dílu jsem se výborně bavila :-) Nemůži si pomoct, ale dvě hvězdy mi přijdou fér za tu dávku smíchu :-) ()

Cesta za štěstím (2011) (E100) 

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. ()

Ve víně je láska (2011) (E105) 

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Překvapivě nevybočuje ze zajetých linií. Někdy se ukáže akceptovatelný herecký výkon nebo příjemná tvář, tady je toho ale pomálu, snad jen B. Wussow. ()

Dokonalé štěstí (2012) (E109) 

Tento snímek mi kdoví proč uvízl v paměti (možná jsem stihla všechny mozkožroutské upoutávky na primě...). Nicméně moje matka se nenudila a já si mohla oddychnout. Dvě mouchy jednou ranou. Takže dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama