Reklama

Reklama

Hotel snů

(seriál)
  • Německo Das Traumhotel (více)
Německo / Rakousko, (2004–2014), 29 h 50 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Christian Kohlund, Miriam Morgenstern, Ruth-Maria Kubitschek, Anna Hausburg, Sonja Kirchberger, Christina Plate, Saskia Valencia, Peter Weck, Helmut Zierl (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele topi80 k tomuto seriálu (3)

Mauritius (2004) (E02) 

Zdá se, že sérii Loď snů nám na několik měsíců na TV Barrandov vystřídá Hotel snů. Jde o podobný formát, už jenom tím, že hotel má víc personálu než hostů (což má společné i s onou lodí). Jelikož opravdu nemám zájem večer nad něčím přemýšlet a rýpat se v nejniternějších pocitech hrdinů uměleckých filmů, vstoupil jsem i já včera jako divák do této série. Co k tomu říci? Bylo to docela roztomile blboučké, romantika na mě sice nedýchla, postavy si mě taky nijak nezískaly (i když to byli Dana Batulková a Jeremy Clarkson), ale zase jsem si mohl porovnat, jestli se film bude v příštích minutách skutečně vyvíjet tak, jak jsem předpokládal. Scénka hádky mezi zástupkyní vedoucí a protestantským knězem (ti smějí randit) mě velmi pobavila, i když to asi nebylo cílem tvůrců. V závěru navíc zahláškovala majitelka hotelu. Vyšší nároky jsem na včerejší večer neměl, takže jsem byl vlastně spokojený. ()

Čína (2008) (E10) 

KOMPLETNÍ SPOJLER: Náš správce sítě hotelů si tentokrát odskočil do Číny, kde stihl zachránit jednu svatbu, dát dohromady dva seniory a postavit na nohy vozíčkáře. Sice jsem vám prozradil celý děj, ale ve filmu si můžete prohlédnout krásné záběry z Číny, což vám slovy nezprostředkuji, za což jej oceňuji hvězdičkou. ()

Brazílie (2012) (E18) 

Klasická oddechovka německého typu, ve které se v podstatě nic neděje, všechno hraje barvami, opálení prošedivělí důchodci trousí svá moudra a nakažlivý optimismus, ale já si nemůžu pomoci, mám pro tyto sentimentální kýče slabost. ()

Reklama

Reklama