Reklama

Reklama

Hotel snů

(seriál)
  • Německo Das Traumhotel (více)
Německo / Rakousko, (2004–2014), 29 h 50 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Christian Kohlund, Miriam Morgenstern, Ruth-Maria Kubitschek, Anna Hausburg, Sonja Kirchberger, Christina Plate, Saskia Valencia, Peter Weck, Helmut Zierl (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele lordofrvhp k tomuto seriálu (13)

Thajsko (2004) (E01) 

Další německý výblitek z romantické série Traumhotel.Krásné zàběry na přírodu,ale za ně tu hvězdičku nedávám-dávám ji za líbeznou thajku v jedné z vedlejších rolí a za tohle hrůzostrašně směšné klišé:Na konci filmu najde bohatý hudební průmyslník chudého kytaristu na pláži,poslechne si pár motivů,co vybrnkává,zeptá se,kdo to složil a když zjistí,že on ,okamžitě mu dá svoji vizitku a nabídne mu spolupráci.Nechtěl ho náhodou rovnou nominovat na Grammy !!?? ()

Mexiko (2005) (E04) 

Další romantický výblitek z německého studia Lisafilm.Otřesný a nesympatický Christian kochlund v hlavní roli vypadá jako scvrklej Elmo ze Sezame,otevři se.Klišé na entou(slavná herečka se zamiluje do chudého nicky) a v oficiálním textu distributora je chyba-milenec té tety není mladý manažer,ale starý bezďák.Najde se jen pár kladů-krásné slečny ve vedlejších rolích,za ně ta jedna hvězda. P.S.-V jedné scéně lze zřetelně slyšet hudební motiv z E.T. Náhoda? ()

Seychely (2006) (E05) 

Jedna za krásné tanečnice v úvodu,jinak je to další německý hnus.Spoiler:Zmizelého otce té bankéřky najdou coby trosečníka na ostrově,kde si sám bez nástrojů a plánů postavil tak super domek,že by se za něj nemusela stydět ani Ikea!!! Ich liebe keine deutsche romantische film!!!!! ()

Dubai (2007) (E08) odpad!

Další výblitek z německého studia Lisafilm ze série Hotel snů.Klišé na entou,ploché postavy,nesympatičtí herci...a krásné záběry ze SAE.To mne ale rozhodně nepřimněje zvednout hodnocení.P.S.:V jedné scéně lze zřetelně slyšet něco,co podezřele připomíná hlavní hudební motiv z Legendy o vášni od Hornera.Náhoda? ()

Karibik (2008) (E09) 

Jedna hvězda za krásné dominikánky. ()

Čína (2008) (E10) odpad!

Naštěstí všichni němečtí důchodci rozhodně nejsou takové nesympatické kreatury jako v tomto hnusu.Ale i tak je to slušnej odpad,obzvláště,když film končí větou:,,Mami,já hýbu palcem!'' ()

Malajsie (2009) (E11) odpad!

Další německý romantický výblitek ze studia Lisafilm.Scénář plný hoven-opět vidíme,jak někdo někomu odpustí,protože ho miluje,vidíme,jak stavební magnát podléhá prosbám malého kluka,zjišťujeme,že nêkdo někoho dvacet let tajně miloval.Deutsche fernseherstudio ARD ist schweine!!!! ()

Chiang Mai (2010) (E13) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Hnus,jak řekl Tomasini Zlatý Dietl.Ale přidám jednu zeměpisnou vložku-filmový hotel se nachází v Chiang Mai a po celý čas jezdí postavy z hotelu taxíkem na pláž k moři,kde se koupou.Potíž je ale v tom,že Chiang Mai leží ve vnitrozemí Thajska,tisíc kilometrů od nejbližšího pobřeží.Pan scénárista si mohl alespoň otevřít atlas. ()

Srí Lanka (2010) (E14) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm. Hotelový manažer si klidně nechá v zaměstnání holku,která lhala o své identitě-to je jen jeden z mnoha kiksů,které mê už unavují.Hlavní hrdinové by museli létat rychlostí světla,aby stihli vše,co ve filmu udělají,hlavně ten manažer,který se občas prostě jen tak poflakuje.Německý odpad! ()

Maledivy (2011) (E15) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Otravná úvodní popová vyřvávačka ,,Do you wanna fly away with meeeeee'',jejíž hudební motiv se ve filmu opakuje stále dokola, vám brzy vymyje mozek.Z filmu se mimochodem dozvíte,že pokud se vám ztratí na dovolené zavazadlo či dítě,nemàte chodit na policii,ale rovnou za ředitelem hotelu a dále to,že každý ředitel hotelu umí létat s helikoptérou.Slovy Jolandy z ezo.tv:,,Jáj,bože můj!!'' ()

Tobago (2011) (E16) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Když za vámi přiletí manžel,který vás ožebračil a dá vám masku krokodýla,první,co uděláte je to,že mu padnete kolem krku.Když máte ztrátu paměti,zamilujete se do někoho a pak zjistíte,že jste ženatí,jako náhodou je právě manželství před rozpadem.A mimochodem-všechny chudé děti ze sirotčince na Tobagu umí plynně německy! ()

Vietnam (2012) (E17) 

Další romantický výblitek z německého studia Lisafilm.Hvězdička snad jen za krásné vietnamky a dobrý hudební motiv,který se ale příliš často opakoval.Spoiler:Ten pan manažer musí být pěkný debil.Je vysvětleno,že se bojí špionů čínské společnosti,aby se nedozvěděli o hotelu.Následně se seznámí se sympatickou ženou,která si celý hotel nadšeně fotí,pozve ji na večeři,kde mu sama řekne,že umí čínsky a když jí vysvětlí své obavy ze špehů,dáma se zakucká-a on stále ještě nechápe,že je to dvojitá agentka??!Kriste ježíši-musí si snad nasadit sluneční brýle a začít předvádět karate,aby to poznal ???!!! ()

Brazílie (2012) (E18) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm. Postavy se chovají jako dementi století.Jen jeden příklad: Kluk krade v hotelu cennosti,chytí ho a zjistí,že to dělal pro chudé děti.Nejenže ho pak nijak nepotrestají,jen udělají ty-ty-ty,ale ještě mu matka slíbí výlet! Vůbec neuvažují,že mohl klidně lhát a chtěl si za ně někde užívat.Odpad! ()

Reklama

Reklama