Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

... Videl som to ešte v lete kvôli priateľke. Chúďa potom svoj výber trpko oľutovala aj sama. Klišé chujovina pre vlhké trinástky s nesympatickým kastingom, otrasným strihom, najdebilnejším twistom v dejinách kinematografie a rádoby zaujímavým cliffhangerom... Čo viac k tomu dodať. Koľko to napísala autorka strán tohoto románu za pár mesiacov ? 2000? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Reklama

papilon395 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se ze zvědavosti, protože knižní série je oblíbenou četbou patnáctileté Viktorky ze sousedství. Byly doby, kdy jsem koupila dceři a pak sama do noci louskala Stmívání a chodila na zfilmované díly do kina, což moje vrstevnice jaksi nechápaly. Takže další generace teenagerek vyrůstá s předlohou, jak na milostný život, když se protiklady přitahují. Jenom nevím, o čem mají být pokračování. O rozchodech a návratech? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Langfordovi vyslali do boje o americké dolary další povedenou dcerušku a to je moc dobře. Obě mají totiž něco do sebe. Starší po herecké stránce a mladší zase po vizuální. After není žádné filozofické dílo a má jasnou cílovku, takže kdo v tom hledá odpovědi ohledně smyslu života, tak je samozřejmě magor. ()

stafino 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu filmov: "už by som mal spať tak si pozriem niečo čo mi netflix vyhodí". Samozrejme, stará známa tematika od netflixu zameraná najmä pre dievčatá vo veku 13-16 rokov + unavených študentov o 2 v noci. Napriek tomu som očakával, že to bude o dosť horšie. Síce to malo dejovú líniu niekde v diaľke, ale aj tak to mohlo byť aj horšie. Ďalšia zaujímavá tematika ktorá bola okrajovo naznačená je "uplatnenie v zamestnaní po vyštudovaní artsy odborov". Samozrejme tiež taká bokovka. No ale na zhrnutia, okrem takých 4-5 scén pri ktorých som sa hanbil ako pes ale tak to už pri týchto filmoch býva, sa to dalo pozrieť. 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)
  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)

Reklama

Reklama