Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jak typický, hodná, slušná holka je tejden na koleji pryč od přítele a už se jí zapalujou lejtka po cizím, ale jakože fest. Tohle je prostě daný, že namyšlený, arogantní borci přitahujou všechny kolem. A ne vždycky to skončí tak dokonale. No každopádně emočně to se mnou nic nedělalo, ale jako teen románek to bylo hezký, nemůžu říct, že ne. A když to všechnu pominu, tak představitelka Tessy, Josefínka Langford je extrémně roztomilá a hned z první scény bylo jasný, že se jí nebudu moct vynadívat. Kde oni tyhle nový herečky hledaj. Opět talent z Austrálie, 22 let, tak doufám, že bude dostávat 3 filmy ročně. Nevím co čekat od dvojky letos, ale tohle se mi líbilo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Všechna klišé světa, třeste se!! Pilná studentka, záhadný rebel. Ona je v prváku, on v sobě potlačuje démony. V hodinách probírají Pýchu a předsudek, nepohodnou se. Ale jiskra přeskočí. První polibek. Ona však doma nechala přítele/kamaráda. Ovšem tenhle je „nebezpečně“ přitažlivý, obzvlášť když na ni kouká jako vrah. Podlehne i podruhé. Jenže je tu jedna „velká“ záhada. Co si budeme nalhávat, příběh by se vešel do půlhodinky. Charaktery jsou nezajímavé, vyhrocené momenty nepřijdou (až na onu záhadu). Hošan upřeně hledí, nezkušené dívce se zapalují lýtka, ač jí maminka život nalajnovala jinak (i tady je „konflikt“ naprosto mdlý). Afektovaný chlapec jak z ledajakého dílu Twilight ságy nakonec dobré srdce má. Kdo by to byl čekal? A i kondom použije. Britsko-australská dvojice Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford nemá moc co hrát, alespoň na ni se dobře dívá. Stejně jako na vydařený vizuál. Za rok nás čeká pokračování. ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No hodně zajímavé, herecky v celku hodně slušně vybrané a já jsem se skoro dvě hodiny celkem dobře bavil. Panna jak vyšitá a její šatník fakt šílený. Hudba v celku v pohodě, příběh se povedl ale scéna sexu byla hrozná, tady se to fakt pokazilo no doufám že se dočkáme dalšího pokračování, celkem by mě zajímalo jak to dopadne. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, co se nelíbí. Postavy nejsou hloupé, reagují uvěřitelně a rozumně. Není zde afektovanost, naopak se mi celý příběh líbí tím, jak je přirozený. Je to jednoduché, což ale není zákonitě negativní. Příjemné, pomalé, jemně citlivé. Erotiku nečekejte. Podle mě film sráží trailer, který evokuje současné tuctové romance víc, než by bylo zdrávo a fakt, že se podobných filmů tvoří víc, takže kdo ve svém výběru filmů nediverzifikuje, může být přesycen (dobře mu tak). Příběh a realizace za tři hvězdičky, na čtvrtou hodnocení vytahuje sympatická Josephine Langford, která v podstatě celou dobu nesleze z plátna. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)
  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)
  • Film je založen na knize „After: Polibek“ od autorky Anny Todd. (simaa)

Reklama

Reklama