Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All The Boys I´ve Loved Before" je podľa mňa veľmi milý a dobre spracovaný romantický film, ktorý padol príjemne na toto doobedie. Myslím si, že v ňom máme veľmi milú hlavnú hrdinku, celkom milý príbeh a rozuzlenie, ktoré nie je najhoršie. A hoci sa všetko nedozvieme, tak by som povedal, že to asi ani nie je treba. Stojí to na atmosfére, ktorá funguje, romantike, ktorá je dobrá a hlavných hrdinoch, ktorí sú podľa mňa dobrí. Možno je tam kopec klišé a samozrejme aj nejaké tie predvídateľné situácie. Myslím, že tie to trošku sťahujú, ale nie je nejako výrazne. Koniec koncov, romantická linka je dobrá. Peter a Lara Jean majú dobrú chémiu, vedú spolu dialógy, ktoré úprimne môžu spájať a verím im to. A rovnako verím aj putu našich troch sestier. Funguje to dobre. Ako celok je to podľa mňa dobrý film. A človek môže pri ňom stráviť príjemné dopoludnie. Alebo aj večer. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Stroj času do konce devadesátek, kdy se točily nevinné, odzbrojující romantické komedie, které bezostyšně vykrádaly Shakespeara i Jane Austen. Tahle středoškolská romance, navzdory internetu a sociálním sítím, je rozkošným a překvapivě svěžím anachronismem, v níž hlavní roli hrají ručně psané dopisy nedostupným idolům, školní lyžák a flaška. Pro generaci dnešních pozdních dvacátníků/třicátníků příjemně nostalgický výlet do puberty. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá teen romantika, ktorá sa snaží byť vážnou. To však nejde podľa predstáv. Z hereckej stránky viac-menej v poriadku (aj keď vedľajšie postavy by mohli byť výraznejší). Pekná rola pre J. Corbetta. P.S.: Ja by som ten príbeh ukončil tak, ako to ukončili. Ale bude pokračovanie (prvá plán 2020). Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

'To all the boys I've loved before' alebo 'jak sa baba medzi dvomi rovnakými chalanmi rozhodnúť nemohla'. Ovšem jeden s ňou už chodil a druhý s ňou chodí aby nasral bývalku. Samozrejme bývalka musí byť brutálna mrcha akú na stredných školách budete ťažko hľadať a hlavná postava je anjelik na pohľadanie. Samozrejme celé je to vyplnené hercami z ktorých idú mladé dievčatá do kolien a rádoby 'peknými' herečkami aby na tento škvár tvorcovia nalákali aj nejakých chalanov. Príbeh je jedna úplná vata v ktorej by ste dôležité plot pointy hľadali ťažko a samozrejme je to natlakované toľkými klišé, že by sa Rosamude Pilcherová sa toto dielo nehanbila. Ale sme v móde, preto dáme nejaké to prcanie vo vírivke na Instagram aby sme pridali akú takú krízu 10 minút pred koncom, ako keby nebolo jasné ako to skončí. Hlúposť, ale na rozdiel od ostatných užívateľov nemám náladu hrať sa na 'milé hlúposti' alebo 'old school feeling hlúposti'. 1* za ako tak originálny nápad s listami, ktorý sa veľmi podobá na to, čo robia naozajstné dievčatá, inak je to basically všetko hlúpe a trápne. Nehnevajte sa, ale 20%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Reklama

Reklama