Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jelikož zde není žádná synopse tak jsem do toho šel pouze podle traileru, který mě zaujal. Z těch teenagerovských romantických komedií jedna z lepších nebál bych se dokonce nejlepší za poslední třeba 3 roky. Bohužel chybí zde absolutně humor (jsou zde jen tak cca 3 vtipy a jedna scéna s vysvětlováním o sexu, která je , ale zkopírována z jakéhokoliv dílu Prciček) a hvězda dole za feministické sračky (jak může být chlap gynekolog to má být ženská a podobné srance) a za kamarádku hlavní hrdinky, která byla dobrá kráva (řečeno slušně). ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Svěží, mladistvý, milý snímek. Přirovnala bych ho ke karamelkám. Rozpouští se pomalu na jazyku a nakonec se vám rozlije úsměv na tváři. Stejně jako u tohoto filmu. Romantika je servírovaná postupně a pomalinku a konec vše krásně pocukruje. Co dodat, myslím, že se tento film skutečně povedl, byť je primárně určen pro mladší diváky (teenagery). Herecké obsazení se mi velmi líbilo a hlavní postavy jsou prostě dokonalé, perfektně k sobě pasují. A scéna s vířivkou? Aneb jak do 3 minut vtisknout veškeré emoce a pocity, to vše umocnit hudebním pozadím. Spokojenost. ()

Reklama

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ja som zamilovaná! Takto si predstavujem romantický film pre mladých! Medzi hercami to iskrí, až je to životu nebezpečné a všetko klape, ako má :) A ako filmový neodborník, ale zato odborníčka na romantiku, si dovolím dokonca tvrdiť, že toto sa raz bude považovať za klasiku, presne ako niektoré osemdesiatkové dielka. Lana je ako Lara Jean dokonalá, ten jej roztomilý ksichtík nejde nemilovať. A Noah alias Kavinsky? OMG! Je niečo viac, po čom 16-ročné, zúfalo romantické, dievča túži?! Ok, už som kľudná... takže... nie je nad čím rozmýšľať, treba si to pozrieť a pomaly sa zamilovať tiež :) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :) ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Nie som typ chlapa, ktorý odsudzuje romantické filmy (či už komédie alebo drámy) a vôbec mi nevadí, ak je zasadený do tínedžerského prostredia. Táto konkrétna vec mi naozaj ulahodila. Bolo to príjemné, láskavé, uveriteľné a neobyčajné. Zaujímavý príbeh, ktorý sa rozprúdil vtipnou kuriozitou a pekne sa posúval a rozvíjal, fajn postavy a príjemné miešanie komédie, romantiky aj drámy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama