Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

Marze 

všechny recenze uživatele

Takový půlnoční film s tajuplnou atmosférou. Přijímání zneklidňujících textů a hovorů z nalezeného telefonu je myslím v horroru zápletková novinka. Je ostuda nechat publikum čekat celý filmový čas o co jde. Celek filmu je lepší než jeho části. Alkoholická noční můra. Rány nechávají otevřenou interpretaci jak otevřená rána. Vznikají otázky k přemýšlení, které není lehké zodpovědět. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Vůbec, ale vůbec jsem nepochopil, o čem to jako bylo. To se mi taky ještě nestalo. Hlavní hrdina je celou dobu sjetej nebo přivožralej, nejlépe obojí a místo bílejch myšek vidí šváby. Má to jednoduchou přímou úměru: čím víc vožralej, tím víc švábů. No, a pak si režisér řekne, že už těch švábů bylo dost, tak to vypne a vy s údivem zíráte na závěrečný titulky. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Psychologicky to působí velice dobře, nicméně hororově to vůbec nefunguje. Děj je hrozně táhlý, a ve finále jsem vlastně ani nepochopila, co se teda děje a jak to skončilo. Nic, co se zde stalo, nebylo divákovi nikdy pořádně vysvětlené, možná je to záměr, ALE, je to dobře? .. za mě ne. Vydržela jsem vlastně jen proto, protože mě zajímalo, jaký bude finále, a bylo špatné. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Ještě než jsem film viděl, tak mne zaujal dost hodně nevyváženým přijetím a hodnocením diváků. A schválně mne zajímalo, do které skupiny padnu já. Jestli mezi ty spíše nespokojené, nebo výrazně spokojené. Začátek v baru nastřelil první dojem hodně vysoko. Dobře zahraný, dobře natočený, drsný, sexy ... jenže ta scéna z baru neměla zas až tak moc souvislost s tím, co se děje pak. A pak to prostě na dlouho ztrácí drive i náboj. Vleče se to od nikud nikam. Má to plno malých, vedlejších a hlavně nezajímavých dějových linek. Ani Zazie, ani Dakota neukážou kozy ... i když to je na hraně dvakrát. A z celkem zajímavýho začátku se klube nezajímavá, podivná nuda. Jako blbý je, že ten film měl na víc. Natočenej je místama dobře a má silný momenty, ale těch slabých je o dost víc a celkově to zabijou... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po bitke medzi zákazníkmi v podniku kde pracuje si barman so sebou vezme aj mobil ktorý tam zabudol jeden z hostí. Na telefón stále prichádzajú nové správy a tak neodolá a začne na ne odpovedať. Zistí, že správy su viac ako znepokojujúce rovnako ako fotografie ktoré v telefóne objaví...Vlažnejší úvod vystrieda stúpajúce napätie aby sme na záver dostali síce pekne natočené ale v podstate nezmyselné vysvetlenie. Potešil český dabing na Netflixe ale inak ide o podpriemerný horor. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)

Reklama

Reklama