Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ak má pamäť neklame pravdepodobne moje prvé stretnutie s tureckým hororom. Nie s tureckým filmom ako takým, ale vyslovene žánrom horor. Je však možné, že tie predošlé turecké pokusy boli tak márne a zabudnuteľné, že som ich radšej nadobro vytesnil z pamäte. A v prípade Baskin tak urobím určite tiež, pretože toto bol skutočne HOROR, avšak nie v tom pozitívnom slova zmysle. Dokonca v tomto prípade výnimočné súhlasím do posledného slova s komentárom verbala, aj tým ako tie svoje komentáre píše, i keď mne tento štýl vyjadrovania nie je blízky. To nadšenie pár hororových expertov z CSFD, ktorých hodnoteniach a komentáre pravidelne sledujem v prípade Baskin skutočne nechápem. Pre mňa to bol akurát tak turecký nezmysel, kde sa dobrú hodinu absolútne nič nestane, iba partia tureckých polišov do nekonečne kecá prihlúple žvásty (napríklad sa dozvieme, že jeden z nich pretiahol she-male, čo je fakt veľmi hodnotná informácia) a v druhej polovici so vstupom do pekla sa tam preleje pár tekutín krvi a to je celé. Nemá to žiadnu poriadnu story, scenár, ani vizuál, dokonca ani gore nie je nič extra, nie je to nijako znepokojujúce, atmosférické alebo napínavé, jednoducho nič. A navyše to ešte skončí tak priblblo že až. Hľadať za tým niečo viac, nebodaj nejaký art? Ale prosím vás! Chápem ten „art“ napríklad v prípade hororu The Witch, ale Baskin nemá s artom ani vzdialene nič spoločné. Uznávam a rešpektujem, že každý má iný vkus, ale v prípade Baskin skutočne nedokážem pochopiť akékoľvej nadšenie. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Surrealistický mystery snímek sází na výbornou kameru, skvělou hudbu a temnou atmosféru. Hlavní dějová linie je poměrně jednoduchá. Skupina policistů se večer občerstvuje v místním bufetu a baví se o análním sexu. Jednomu z poldů se udělá špatně, takže se vydávají domů. Leč urgentní hlášení změní nejen jejich cestu, ale i osud. Cílem, kde mají pomoci, je tajemné místo se třemi chrámy. Místo opředené strašidelnými historkami. Jakmile vstoupí policisté do podzemní svatyně, není návratu. Hlavní linie vyprávění je přerušována snovými výjevy, které postupně splývají s realitou. Divák se dočká pekelné fantazie jako z klasických italských hororů šmrcnutých Clivem Barkerem. Film pro menšinové publikum, běžný divák bude nejspíš zmaten, znechucen a kdoví, co ještě... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čistě ze zvědavosti jsem se zeptal tří náhodných a anonymních uživatelů, jak by tuto novinku hodnotili. K mému překvapení mě nevyfuckovali, naopak mě zahrnuli zajímavými, i když celkem odlišnými názory. Výjimečně tedy nechám za sebe mluvit je. Uživatel č. 1) Jako jeden z největších expertů na horor ve střední Evropě jsem byl zvědavý, jak dopadne tento horor z Turecka. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) jsme si zapálili svíčky, udělali hezkou atmosféru, připravili nachos a zapíjeli ho colou. A jak tedy horor dopadl? Jako správný křesťan chodím do kostela a modlím se, takže mě peklo rozhodně nehrozí, jako těmto policajtům, ale potkat zdejšího záporáka bych rozhodně nechtěl. Zajímavá atmosféra, trocha gore, ale na druhou stranu nic zajímavého. Tento horor hodnotím jako průměr. Uživatel č. 2) Úplný odpad to sice není, a nehraje v něm ani žádná veselá písnička, jak mají Turkové ve zvyku. Ale na ten jednoduchý děj se to až moc táhne, takže jsem v několika případech měl nutkání to přetočit. Moje sestra vydržela 34 minut, pak řekla, že je to sračka a odešla. Příroda skoro žádná, protože se to odehrává většinou v interiérech, HD obraz na mojí 4K televizi značky Panasonic slabší a zvuk v Dolby Atmos na mojích reprácích stál úplně zavyližprdel. Za atmosféru a gore 40%. Uživatel č. 3) Zklamání. Čekal jsem Masterpiece from Turkey, největší Exploitated Gore Massacre ever, jenže 50 minut se čeká na výraznější Action, abychom v závěrečný třetině konečně dostali nějaký ty vnitřnosti, podříznutý krky a vydlabaný oční důlky. Konec ale bizzare a záporák docela hustá držka! Snad o něco líp dopadne další Turkish gore flick – Magi. Spory 5/10, Hydrosféra 7/10, Přepětí 6/10, Fikce 3/10, More 8/10, Tumor 0/10. 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hlavní chybou byl hned začátek v hospodě, kdy místo toho, aby si divák získal pozitivní vztah k postavám a mohl se s nimi později hůře loučit, tak je to tu právě naopak. Partička policajtů si v hospodě vylívá zlost, že zrovna ten den neměli čas obšťastnit nějakou kozičku s vemínkem a tak si zlost vybíjí na hospodským a dělají bordel. Hrdinové nám moc k srdci nepřirostou a pak když přijde na kuchání jednoho po druhém, tak vám to je celkem fuk a nepomůžou ani snaživé gore scény, ani modročervené barvičky prostředí. Ale aspoň se tvůrci z Turecka snažili a vizuálně to nevypadá špatně. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama