Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémy ve Městě hříchu nikdy nespí... a platí to i pro spravedlnost. Jen se zeptejte Willa a Elizy, dvou právníků naprosto odlišných povah, kteří se zabývají takovými případy, jež se dějí po západu slunce a musí se vyřešit dřív, než zase vyjde. Jejich práce je důkazem toho, že co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas - ale jen když máte dobrého právníka! (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krásní, mladí a nadějní právníci uprostřed Las Vegas. No jak by to s takovými lidmi asi mohlo dopadnout? Žijí ve společnosti plné peněz a sami žijí prakticky jen z peněz lidí, kteří provádí kraviny a pak za ně platí mastný pálky. Jelikož jsem měl ani ne hodinu a půl čas, tak jsem tenhle HBO film zkusil. Kvalitně nemůžu říct, že by byl úplně marnej, jen mi místy až moc připomínal Upíří deníky, kde upíři jsou právníci a z lidí sajou místo krve prachy. Na druhou stranu jim to člověk nemůže mít za zlý, protože si to ty lidi kolikrát i zaslouží. Ale to, jak krásně a uměle vypadali, to už se z těch herců jen tak neodpáře. ()

dawe254 

všechny recenze uživatele

spíše mi to přišlo jako takový seriální díl... ale líbilo se mi to,v Las Vegas to žije ! a hned mám chuť něco podobného zažít.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama