Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama z dob hippies, Vietnamu a svobodných matek mne nezaujalo vlastně ničím až na fantastický výkon Steve Zahna. Přerod jeho postavy je ze všech nejvýraznější a Steve mi dokázal, že v pohodě uhraje i vážnější roli, než ve kterých jsem ho doposud vídával (už se těším na Rescue Dawn). Kluci v mém životě mi jinak neukázal nic nového a taky se už k němu nikdy nevrátím. PS: Nemám rád Drew, strašně špatně si vybírá role. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o tom jak je dívka dotlačena shodou okolností do role matky, kterou nechce být.. Chybělo mi tam trošku víc hloubky nebo více šťávy.. Jinak fajn relax film k zamyšlení.. Dalo se z toho vytřískat víc.. Každopádně super vedle sebe vidět hrát Drew Barrymore a Brittany Murphy ve víceméně vážných rolích ;-) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Miluji Drew Barrymore. A tím je řečeno vše. Jsem tedy ochoten jí vše odpustit. Pro ten její sladký úsměv a nádherné oči... Je to má platonická láska. Jo a zpět k hodnocení filmu. No není to zrovna trhák, ale docela to popisuje tehdejší šedesátá léta. A pak je tady i pár humorných věcí. Není jich sice mnoho, ale najdou se. Já budu maximálně stručný. Pro mě je skvělé sledovat Drew v jakémkoli filmu a jak jsem říkal, jí bych odpustil vše. Snad kromě hraní v péčku. Ale možná...no ponechme tuhle úvahu stranou. Zkrátka, viděl jsem další její film. Není špatný, ale nejspíš si raději příště pustím nějaký jiný. Ale protože v něm hrála, jsem rád, že jsem ho viděl. A říkal jsem už, že jí odpustím vše? ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že se jedná o zajímavé psychologické drama. S komedií to tedy nemá nic moc společného, ale to je můj názor. Já jsem se tedy moc nesmála. Možná ze začátku ano, ale film je rozdělený na dvě půlky. Ta první je úsměvná (možná komedie), druhá je k zamyšlení a drsnější. Drew byla výborná a nějakou chvilku jsem přemýšlela, jestli nemám dát 4 hvězdičky, ale nakonec to nebylo podle mě tak silné, aby si je zasloužilo. Kdyby film byl kratší o půl hodiny, tak by to bylo asi lepší. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

To je tak hrozně depresivní a při tom podivně hezkej film. Chlapeček je naprosto boží, ale při tom vždycky vypustí z pusy něco tak strašnýho... Svatební hostina je naprosto tragická... Nejlepší kamarádka je opravdu nejlepší... A všichni jsou tam zralí pro psychiatra, ale koukala jsem na to naprosto fascinovaná a nějak zvráceně se mi to líbilo... ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama