Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Slepice na smetaně (S07E30)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1978, 11 min

Obsahy(1)

Když je strýc pruďas a manžel zapomnětlivý, to se vám pak dějí hrozné věci... Milada (K. Lírová) s manželem (V. Sloup) a dětmi bydlí v chalupě svého strýce (J. Větrovec). Když jednou přijede na návštěvu strýc s tetou, je doma jen Milada, protože se s manželem Fandou právě pohádala a on odešel. Strýc rozhodne, že se Milada s dětmi přestěhuje k nim do Prahy, aby Fanda našel prázdnou chalupu a uvědomil si, co udělal... (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF? Jestli byla na konci nějaká pointa, tak jsem asi zaspal. Neuvěřitelné, jak Jaroslav Dietl občas zaťal naprosto mimo mísu. Bod za uslintanýho a uřvanýho Větrovce. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Větrovec deset minut řve a minutu jí polívku. Ještě jedna věta a větší zápletku bude mít i tenhle můj komentář. Jsem ochotný přidat dvě hvězdičky, pokud se prokáže, že autorem scénáře je slepice na smetaně. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Trochu mi to divný, bylo." Průměrný příběh, natočený podle zadaného tématu "Vrať se, vše odpuštěno", vypráví o tom, co všechno může způsobit jedno ukvapené rozhodnutí, ke kterému došlo na základě neúplných informací a překvapivě také o tom, že v češtině u podstatných jmen ženského rodu v prvním pádu, končících slabikou "-ce", nelze rozlišit číslo jednotné, od čísla množného. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický normalizační příběh, kde do soužití mladého manželství zasahuje velice rázný otec. Tady je však menší změna. Nejde o otce, ale o strýce. Nic proti Josefu Větrovci, ale na takovéto role byl vždy vynikající Vladimír Menšík a je velká škoda že se toho nezhostil ani tentokrát. Dějově velký humbuk aby to nakonec skončilo velmi unyle. No, je to krátká povídka tak co jiného čekat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama