Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 1997. Hudební průmysl je na bodu zlomu. Něco se určitě stane. A někdo si to taky odskáče. Tím někým rozhodně nechce být hlavní hrdina (Nicholas Hoult) nového snímku dle předlohy Johna Nivena, který pro svojí kariéru lovce talentů je schopný jít doslova přes mrtvoly, hektolitry alkoholu, kila kokainu a zástupy prostitutek. Jediným jeho cílem je najít nový mega hit, který by mu zajistil nehynoucí slávu a především jistotu zaměstnání u jednoho z největších britských hudebních vydavatelství. (geklon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Mikuláš Hulit je muž na svým místě, no vlastně by chtěl vejš a vejš, proto si možná projíždí nos tunama koksu a sype a polyká všechny možný halucinogeny. Junkie opět předvádí svý umění a proto pálí do scén pecky od Chemical brothers, Prodigy nebo Sash! Stojí to za to. Jen škoda že Ouven vystřihl pár minel a neudržel tempo celej film. To ale zase tak nevadilo, bo je to stejně pecka jako prase. Je zajímavý nahlídnout do zakulisí hudebního průmyslu a vidět všechny ty indie mrdky a všechny možný smažky, který denně posloucháme. A krvavoučký finále nezvykle potěšilo. 85% P.s.: "You wanna do a bump? Bugle? Chang? Beak? Bag? A sniff? Nose-up?"...."A what? You mean coke?" Člověk by nevěřil, kolik synonym mají suchaři pro koks. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hoult je v roli hledače talentů naprosto boží. Ukázka strmého pádu a následná cesta vzhůru, přes "mrtvoly". V podstatě našlehaná jízda s drsným humorem, místy za hranou a plná nemorálních lidí této zkažené branže. Při sledování jsem si říkal, co to sakra je, neboť režisér si s dialogy opravdu vyhrál a většina scén je crazy. Film se po celou dobu moc neposouvá, což se stává jeho neduhem, nicméně jako sterilnější verze Vlka z Wall Street to funguje.......7/10 ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Já bych hrozně nerad, aby si někdo myslel, že mám něco proti filmům, kde se permanentně chlastá, šňupe, píchá, nadává a sem tam i někdo překvapivě brutálně vykrvácí, nicméně u tohohle jsem se nemohl zbavit pocitu, že poslouchám devatenáctiletýho manažera z McDonaldu, který po druhém pivě vypráví historky, za které by se styděl i Hunter S. Thompson. Zkrátka mu to nevěříte a postupně jste všemi těmi extrémy udoláni k apatii. On ten hlavní problém samozřejmě není v tom, že nic z toho není pravda (koneckonců ta by nikdy neměla stát v cestě dobré historce), problém je v tom, že celý ten jeho životní příběh není dobře vyprávěný. Nemá krátké dílčí pointy, které by vás bavily v průběhu jeho sledování a on sám nemá charisma na to, aby jste se myšlenkama nevrátili k tý pěkný servírce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cynická sonda do zákulisí hudebního průmyslu, kde jde o všechno možné, jenom ne o muziku. První polovina filmu nacpaná koksem, chlastem a holkama bavila na výbornou a Hoult se ve své roli s požitkem rochnil. Druhá půlka, která se víc soustředila na kriminální zápletku, už byla kapánek rozkolísanější a místy nudila, ale i tady se našlo pár povedených fórků a nakonec přišla výborná gore scénka, takže se ty rezervy daly odpustit. Nic, co by dosahovalo kvalit klasických britských černohumorných kriminálek z pera Ritchieho a spol., ale má to k nim sakra blízko. 70% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Trošku se to dalo čekat, ale Kill your Friends funguje daleko lépe na trailerové ploše než na ploše celovečerního filmu. Ztrácí se tak většina údernosti traileru a chybí výrazné momenty. I tak se jedná o velice nápaditou a přehnanou sondu do hudebního průmyslu pozdních devadesátek. Přičemž vyniká hlavně hudební stránka snímku. Nedostatků by tu bylo mnoho, a tak se jedná stále o spíše průměrný snímek. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama