Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (210)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sympatická kriminálka s velmi obstojnou akcí, výbornou real-time nahánečkou ozbrojených lupičů a ďábelsky slušivou rolí Taylora Kitsche, který by měl odteď hrát už jenom bad guys a na kladné hrdiny se totálně vykašlat. Konec se sice natahuje jak nudle, ale Simmons je natolik dobrý herec, že to zmákne udržet v mezích přijatelné míry. Jako nízkorozpočtová a dynamická alternativa Bourna je to OK. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Černý panter opět zasahuje, aby ukázal, zač je toho Wakanda dalším zasraným zkorumpovaným bílým hubám. Tentokrát však vyndal srolované ponožky z rozkroku, pastelové pitkáče a homopelerínku vyměnil za elegantní negrokancelářský formál a naprudko to rozbalil ve svižném, sysluplném, hlavopatoidním a poctivě natočeném napínači, plném DžejKeje, kulantních přestřelek, zrady, zášti a správňáckých čokoameričanů. Sice nic nového pod sumcem, nicméně sytá a masitá porce psích granulí, po které váš televizor spokojeně zavrtí anténou. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten trend, kdy na tyhle perfektně natočený, napínavý bijáčky narazíte jen na stahovacích, prípadně streamovacích serverech, a v kině na kokotmiksovou zábavu(sorry Davide) plnou barevně přebujelejch, zběsilejch kravin bez mozku, je už nadmíru jasnej. Je to škoda,protože tohle je víc než dobrý .A pět nedám, nebot´ si je šetřim.80%. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

R.I.P. Black Panter :o(. Škoda tohodle borce, kterej měl nakročeno na hvězdnou kariéru. A to nejen díky Avengers. NA tomhle filmu je vidět, že hrát uměl. Ale v tomhle filmu mi přišlo, že už byl krapet pohublej, vo to větší respekt, že svou nemoc nepřiznal a tiše s ní bojoval bez vědomí ostatních. Tohle je moc vydařená akční podívaná. Od začátku je to pořádná přestřelka, pak pár honiček, zase přestřelek no a na konec je to grandiózní vyústění. Malinko podobný L.A. Přísně tajný...Korupce, korupce, všude samá korupce, nedělejte ze mě blbce, já seru na ty tupce, P.O.L.I.C.I.E.chce te vopruzovat mě, tak to teda ne. :o) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JE CHCETE DOSTAT?“… „NA MANHATTAN VEDE 21 MOSTŮ. ZATARASTE JE!…“ /// Film plnej profíků…profi banditi, profík polda, profík rejža, profíci scénáristi… Dramatickej a napínavej krimi thriller, ve kterým je dramatická i ta akce (ve který střelci většinou neminou). Nechápu, jak jsem tenkrát mohl ten film minout já? Nikdo nic nevysvětluje, příběh běží parádním tempem a k tomu, aby bavil, můžete bejt klidně bez důvtipu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád koukám zlu do obličeje. 2.) Miluju filmy, ve kterých je víc mrtvejch poldů, než dokážu spočítat. 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama