Reklama

Reklama

Daddy's Girl

  • angličtina Suicide Solution (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dívku drží v zajetí její vlastní nevlastní otec, který je sériovým vrahem. Ve svých násilných zločinech ji používá jako návnadu pro potenciální oběti. Když se policie dostane na jejich stopu, dívka se musí rozhodnout, zda je připravena jít proti maniakovi. (FiRST)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušnej nízkorozpočtovej horor, kterej se odehrává v alternativní realitě, kde nikomu nevadí, že se v okolí ztrácejí mladý holky a bary jsou plný nadrženejch single kočiček, co to chtějí dělat ve třech. Kdyby se to odehrávalo v reálným světě, tak hlavní vrahoun zabije tak jednu ženskou za 15 let. No nic. Jinak je to solidně natočený a herci hrajou překvapivě dobře. Hlavně Mandylor má jako sériovej vrahoun nepopiratelný charisma. Za mě lepší 3 hvězdičky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čo je zábavnejšie, ako šukať svoju nevlastnú dcérenku a popri tom chodiť do baru, baliť kurvičky, prilákať ich potom k sebe domov a ďalej sa s nimi pekne brutálne pozabávať? Keďže však dcérenka musí mnohokrát upratovať oteckov bordel a postupne začína mať výčitky svedomia (hoci na zabávanie fotríka veľmi rada nenápadne pozerá), je len otázkou času, kedy situácia eskaluje. Aj tak som čakal viac, je to za mňa priemerný horor. Pretože čo sa týka samotného mučenia, okrem elektrošokov tam vlastne nie je nič. Zamrzelo, pretože najmä pri pilovaní mŕtvol či podrezávačkách mi tvorcovia dokázali, že s gore scénami pracovať vedia. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Máš na výběr. Ano, leckterá Johnova oběť si může vybrat. Buď zažije pekelné utrpení, protože v pekle se právě nachází, nebo si sama vezme život. Pokud se rozhodnou pro druhé, John zuří, jelikož za tím stojí jeho nevlastní dcera Zoe, ale to je zatím tak vše, co může dělat. Každopádně pro diváka je Johnovo peklo trestuhodně nevyužité, jelikož společně s ním si užije jen elektrošoky. Když za zavřenými dveřmi dívky vřeští, divák si může jen představovat, co se tam odehrává. Na druhou stranu dojde na motorovou pilu a efektní podříznutí, ke slovu se dostane i past na medvědy. Poněkud kolísavé napětí se vystupňuje v závěru, kdy se ukáže, kdo s koho. Lepší průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taťka s nevlastní dcerou si mezi občasnou píchačkou unesou nějakou tu holku, aby měl živitel rodiny po večerech co mučit. Jenže dcerka toho začíná mít pomalu dost a místní policajt možná něco tuší. Úplně na pohodu. Díky krátké stopáži to rychle utíká, herci i herečky hrajou víc než slušně a dojde i na nějaké blbnutí s motorovkou, nožem a elektrickým proudem. A sem asi míří jediná výtka. Samotné mučení se vesměs odehrává mimo záběr, což je škoda, protože když dojde na detaily, Richards evidentně umí. Ale jinak spokojenost. Není to sice kdovíco, ale dá se to s klidným srdcem doporučit. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt těžce ujetý, sériovej sadistickej vrahoun Mandylor a jeho volavka/naháněčka nevlastní dcerka jsou nezapomenutelná dvojka. Dal by se na ně určitě aplikovat nějakej psychologickej model stockholmskýho syndromu nebo podobně, ale myslím, že tvůrci takhle hluboce nespekulovali a chtěli v první řadě natočit úchylný béčkový drámko, což se jim podařilo skvěle. Ovšem podle mne byl závěr k dédyho holčině až příliš shovívavej, nebyla to žádná oběť ale obratná manipulátorka, hezkou tvářičkou maskovaná zvrhlá bestie, ve zvrhlosti srovnatelná s otčímem. Ale možná je zaděláno na pokračování v trochu odlišným ''dexterovským'' duchu, takže fajn. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama