Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, havárie, objížďka. Auto se zastaví u bran hřbitova a zhasne. Koberce mlhy se strašidelně plazí kolem a z ní začnou vyrůstat duchové zemřelých. Annabell odpočívající na zadním sedadle je totiž jako magnet na duchy. A tím končí veškeré naděje na děsivý film. Celá série Annabell stojí za prd, ovšem tenhle kousek je nejhorší, tedy nejslabší. Než začne vůbec nějaký pokus o strašání, hrozí, že člověk usne nudou. Jediným světlým momentem je finále v podzemní místnosti, jenže vše se odehraje až moc snadno a rychle. A konec? Já bych si představil výživný narozeninový masakr, tvůrci bohužel ne. Tohle už nevyděsí ani děti. Jediné plus je, že konečně rejdy duchů nedoprovázejí výstřely z kanónu a padající hrnce, což jest ovšem žalostně málo. Doufám, že tímto jde ohyzdná panna do důchodu. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě je pořád dvojka nepřekonána a i když další Annabelle není špatný film, rozhodně není ani nijak moc dobrý. U dvojky jsem míval mírná mrazení na zádech, ale tady se nic takového nedostavilo a přišlo mi to už hodně na sílu ukutané. Fanoušci by nejspíš měli vyrazit do kina, ale rozhodně nečekejte nadšení. Spíše film na jedno skouknutí, o kterém za dva dny nebudete ani vědět. Na tu chvíli to však stačí. Rozhodně je ale lepší než loňská Sestra. To bezpochyby. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Manželia Warrenovci odchádzajú na výlet a svoju dcéru Judy (Mckenna Grace) nechávajú doma s Mary Ellen (Madison Iseman), ktorá má na ňu dávať pozor. Po odchode rodičov príde na návštevu aj Daniela (Katie Sarife), takže si dievčatá naplánujú spoločnú zábavu. Svetoznáme múzeum plné prekliatych predmetov v dome Warrenovcov je pod zámkom, ale keďže sa v dome nachádzajú len tri bezbranné dievčatá, nájdu si démonické sily čoskoro cestu von. - Od série, ktorá má pri každom príspevku iného režiséra, je asi treba očakávať velmi kolísavú kvalitu jednotlivých filmov. Na dvojke ma najviac bavili výkony detských herečiek. Presne tento aspekt je aj najsilnejšou stránkou trojky, keďže Mckenna Grace strčila s prehladom do kapsy svoje staršie kolegyne a dokonca si dovolím napísať že aj hororových veteránov Patricka Wilsona a Veru Farmigu, ktorí v tomto filme vyzerajú, ako keby im pred tvárou okrem kamery stál aj niekto kto na nich mieri glockom. O Mckenne ešte budeme počuť velké veci, rovnako ako o Garym Daubermanovi, ktorý možno do žánru neprináša vela nových vecí, ale na druhej strane vie, čo od hororov mainstreamoví diváci vyžadujú, takže fakt, že sa za necelých päť rokov vymakal z nikoho na zvučné meno v hororovom žánri, nie je až taký prekvapivý. + Mckenna Grace + Vera Farmiga + Patrick Wilson + herečka z Tales of Halloween a Goosebumps 2 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se od 15. října do 14. prosince 2018 v Kalifornii a v Georgii. (Varan)
  • Panenka Annabelle se objevila ve dvou filmech DC Comics, Aquaman (2018) a Shazam! (2019). Na oplátku se v tomto filmu objevují některé komiksové knihy DC. (KGBelik)
  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama