Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Já tam teda více viděl Temného Anděla, ale budiž. Predátor 2 jsem viděl jen jednou a už tomu bude nějaký ten pátek. Jsem si projel filmografii Ruthera Hauera a on není nějaké to ořezávátko, takže požírač srdcí si vybral špatného protihráče. Tento typ hrdinů mi v dnešních filmech chybí, kouří, nadává, nespí, je špinavý, občas procedí nějakou tu hlášku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak Maylam urobil veľmi dobre, že si svoje monštrum nechal pre publikum až do záverečnej sekvencie vo vačku. Napätie tým pádom vybudoval slušné. Keď si tak pomyslím, že by nám "to" ukázal niekde v polovici, tak by film stratil akékoľvek kúzlo. Ono to s tým zaplaveným Londýnom nie je až tak horúce, či skôr studené, takéto prostredie by sa dalo využiť určite lepšie. Ale Split second má svoju špecifickú atmosféru a najmä dvoch policajtov, ktorých by ste hneď chceli preplieskať a možno budete na konci na opačnej strane barikády a držať palce ich protivníkovi. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V paměti jsem si nosil hezkou vzpomínku na video zážitek z dob, kdy videopůjčovny vládly všem. Od té doby jsem Zlomek sekundy neviděl.  Levné béčko, kde se ale daří velmi dobře držet preapokalyptickou , tedy nově preapo, atmosféru deštěm a záplavami zmítaného světa. Hauer i Duncan však postupně začnou šíleně přehrávat a tlačí do té doby fajn malé až noirem špricnuté sci-fi do karikatury sebe sama a svých vzorů, tedy Predátora a spol.  Deus ex machina  tu pak vládne tvrdou rukou  a tak příznivci chytrých příběhů ruce pryč. Tady se vyšetřuje zejména stylem: On bude určitě tam a tam, jedeme a co myslíte? Je tam!   Tři z nostalgie ale nemám problém udělit. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Režiséři si natočili svého vlastního Temného anděla. Konceptem velice podobné, dokonce v českém dabingu snad ústřední dvě postavy mluví stejní dabéři jako v Dark Angel :) Sice je to béčko se vším všudy, ale má to slušnou atmosféru, luxusního Rutgera Hauera a tajemného vraha. Funguje to zdárně, bavil jsem se, nic víc, nic míň. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Pavlové Trávníček a Soukup tomu dali tu správnou korunu. Chlapácký dabing zde rozhodně nenudí :-) Vzhled mimozemšťana spíše připomína vetřelce ( rypák, tekoucí sliz ) Spoustu vody v temném prostředí dodává všemu super atmosféru. Nebýt těch cool hlášek, tak nevím, nevím....Chci nějaké pořádné zbraně, chci dělo, minomet, no to je ono :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama