Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Béčko jako vyšitý, přesto má něco do sebe i když nápady vykrádá, kde se dá ... Další z úsměvných vpomínek na mládežnická 90 léta. Hauer byl drsnej jak smirkáč, do party se přidá akademik Dickie a hurá vstříc hoňkoschovce s dábelským stvořením vzniklém křížením Vetřelce a Predátora po zaplavených Londýnských ulicích - 65 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět film odehrávající se při globální katastrofě či spíše při jejích následcích hladina vody stoupá, jsem zvědavý jestli s tím taky už někdo něco bude dělat. Byt samozřejmě kdyby to tam nebylo nic by se nestalo na děj to vlastně nemělo žádný vliv. Naprosto šílený polda vyšetřuje záhadné vraždy, kdy obětem je vyrváno srdce a musí mu v tom přes nechut pomoci mladý policista, to už tady bylo asi xkrát. Velký plus je že je to jedna velká akce, ten jeho byt byl teda děsný neskutečný bordel. K tomu přijemná Kim Cattrall. Obluda taky ušla a atomosféra solidní. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost špatný film a slovo horor vůbec nechci použít, protože tento film spíše dopadl hororově, než byl nějakým hororem. Kvalitní triky, napětí nebo něco originálního ve filmu nenajdete. Film zdatně kopíruje snad všechny známé akční a hororové filmy do té doby natočené. Plusem je herecké obsazení s tehdy ještě zajímavým Rutgerem Hauerem, ale právě účinkování v takovýchto paskvilech mu podkopalo slibnou kariéru. Tuctová kravina. ()

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Sci-fi hororek tak roztomile jednoznačný a tak plný žánrových ech (či "vykrádaček" - záleží, jak to vezmeme), že jsem se nakonec příjemně bavila. Hodnocení o jednu hvězdičku zvýšil nejen šaškovný drsoň Hauer v růžových lenonkách a s obřím kvérem, ale hlavně to, že celou hrůzu filmaři vybudovali s minimem krvežíznivé potvory v záběru (snad se nedopustím spoileru, když ano, tak dál nečtěte). A sice: obří stín, drápy, zubatá morda. Jak se říká, za málo triků hodně hororu aneb umět ukroutit z hovna bič. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Hauer musí mít na ty holuby úchylku, bo co. Film, který kombinuje VÁŽNĚ VŠECHNO. Buddy snímky, druhého Predátora (většinou bez predátora, nakonec přeci jen vidíme cosi jako mix Venoma ze Spider Maních komiksů, Vetřelce a Freddieho Kruegera), špetku z Terminátora (hudba a snaha pochytit něco z atmosféry), hlášky suché, skvělé a blbé (ty jsou ještě skvělejší), kozenky Kim Cattrall. Je to blbost absolutní, ale zábavná. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama