Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Nail 

všechny recenze uživatele

Do kina jsem se šel bavit. Oproti hnusu s názvem Padesáti odstínům šedi, které mě nudil a nic neřekl, jsem se u Padesáti odstínů černé nasmál jak za poslední dobu nikdy. Nečekal jsem žádné humor, který by pak intelektuálové rozebírali do posledního písmene a nad šálkem hnusného čaje, honili svá ega o průměrné parodii, za kterou vyhodili své určitě těžce vydělané love, ale prostě jednoduchou oddechovou prču na posilnění bránice. To se povedlo a já s bolavou bránici v klidu odcházel domů. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o příběhově i obsahově daleko snesitelnější a propracovanější dílo, než je jeho originál, který paroduje. Některé scény sice nebyli dvakrát "chutné", ale zvracet se mi (ne)chtělo rozhodně méně, než u sledování originálu, kde člověk nevěděl, zda má zvracet, nebo jen brečet či zemřít nudou. Místy jsem se upřímně zasmál a díky krátké stopáži to působilo poměrně svižně a oddechově - vyjma konce, ten by se bez výčitek dal ještě o něco sestříhat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Puštění této černé komedie byl absolutní omyl.. Dalším omylem byl jeho vznik.. Padesát odstínů Christiana Greye je totiž parodie už sama o sobě - jak chcete parodovat parodii tak, aby měla hlavu a patu? Pro diváky, kteří mají rádi trapný humor založený na zesměšňování černochů, žen, blondýn, otylých lidí a tak nějak vůbec všeho.. Prostě pro fandy "Scary Movie".. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama