Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento fake dokument nebol vôbec najhoršou komédiou. Dokonca to má v sebe aj určitú myšlienku, ktorá sa dobre sleduje a má to zaujímavé momenty. Hudba je síce podľa mňa úplne otrasná (možno s výnimkou záverečnej skladby od Style Boyz) ale na druhú stranu ma veľmi bavili všetky hviezdne cameo a ako som už naznačil.. Andy Samberg nám trošku ukazuje ako to vo svete pop music funguje a zvláda to celkom dobre. Je to uveriteľné a aj jeho postoje sú veľmi uveriteľné. A chvíľku mu trvalo, kým si uvedomil skutočné hodnoty. Bavil som sa na správnych momentoch, ale čo mi vo filme chýbalo bol moment, kedy by som sa skutočne rehotal a smial na plné kolo. Väčšinou som sa sem tam pousmial a zasmial trošku, ale nič také silné tam nebolo. Je to podľa mňa film, ktorý stojí za to vidieť, má to nejakú inteligenciu, ale nečakal by som od toho zázraky. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Lonely Island: The Movie. A to je asi všeříkající. Příběhově klasika, ale má to svérázný humor, skvělé songy a produkční hodnoty skrz střechu. A spoustu cameí známých ksichtů z hudební branže. Neřáchal jsem se tak, jako u písniček LI, ale čekání na novou sérii Brooklyn Nine-Nine to vyplnilo naprosto pohodově. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mě sedlo. Andyho Samberga jsem si oblíbil v B99 a proto jsem byl zvědavý, jak moc se urve ze řetězu a bude si dělat srandu z hudebního průmyslu. A to se tady povedlo velmi dobře. Nejvíce odpovídající srovnání je s filmem Dostaň ho tam, který si taky dělal srandu z hudební branže. Hodně moc se mi líbilo že se trio z The Lonely Island ničeho nebojí a mají fajn nápady a gagy(svatba s Sealem, podepisování autogramů, želva Maximus), trefně se trefují do daného průmyslu a není jim cizí ze sebe dělat totální blbce. Ve filmu je tolik pop-kulturních gagů, že je nestačíme ani vnímat, navíc se to celé tváří jako dokument, takže to jsou další plusové body. Jasně, film by se dal odstřelit, že jde o vulgární blbost, protože se tak tváří. Ale ten přesah tam je dost vidět a stačí mít malinko otevřené oči a uvidíte ho, a pak pokud budete naladěny na stejnou vlnu s tvůrci, tak si film užijete hodně. Krom trojice The Lonely Island je ve filmu spoustu dobrých herců ve vedlejších rolí, herců v cameo roličkách, hudebníku a další spousta lidí, kteří si ze sebe dělají srandu. Další velký plus jsou písničky, které jsou fakt vtipné a chytlavé. Popstar: Never Stop Never Stopping je fajn komedie, která dokáže pobavit a čím více znáte z hudební pop-kultury tím více se budete bavit. PS: Cameo Justina Timberlakea je boží. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie je velmi zábavnou a trefnou satirou na hudební průmysl a zásobuje nás skvělým humorem nejen v tradičních scénách mluveným slovem, ale také výbornou muzikou. Písničky jsou neskutečně chytlavé a vtipné a ukazují hudební seskupení Lonely Island ve vrcholné formě a soundtrack si občas pouštím i několik měsíců po shlédnutí filmu. Velká ujetost humoru má za následek, že se často balancuje na hraně vtipnosti a občas se tvůrci netrefí, ale po většinu času jde o výbornou komedii, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu, co jsem měl v posledních letech možnost vidět. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Velkohubý židák s koňskými zuby si už pár let hraje na Divného Ela Jankoviče a vcelku trefně háže skvostná hudební hovna po všech těch příčinách prvních fleků na kalhotkách nevkusných školaček, beznadějně uvízlých ve slaboduchých osidlech komerční debility chlapeckých homokvartet, vyrachtaných popových kurviček a celé plejády neumětelských oslizlých buzerantů s narozeninovými dorty na hlavách, kteří místo zvukovodů dráždí především nevyvinuté klitorisy a velmi pozvolně sestupující varlata. Tento pseukument není zdaleka až tak třeskutý jako 7 dní v pekle, ale pořád je to skvěle zahraná, výborně natočená, vtipná a fekálně inteligentní satira, jež si ovšem tak trochu pokrytecky sere do huby a vyhání čerta ďáblem. Používat totiž k dehonestaci kdákajících buznoidů třeba Džiz-ina Tymbrgeje, který není nic jiného než jen pětatřicetiletý Bíbr, vymatlané negerské recitátory, jež jsou snad ještě větším a tupějším zlem, nebo nedejsatane Marušku Keryjovou, to je něco, jako dělat si prdel z Lunešitů, a pozvat si na to Hanychovou, Krajča, Tomáše Hnuse, Vojtu Dicka, Rytmuse, 5 Pičí, Holki a Bohuša Matuša. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)
  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama