Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálne dobrodružstvo oživuje ikonické literárne postavy Marka Twaina Huckleberryho Finna (Kyle Gallner) a Toma Sawyera (Adam Nee) a zasadzuje ich ako dospelých mužov do atmosféry súčasnosti. Drobný kriminálnik Huck Finn dúfa, že zanechá svoju temnú minulosť potom, čo ho prepustia z väzenia. Jeho životný priateľ a skorumpovaný policajt Tom Sawyer má však iné plány. Tom sa nedokáže vzdať svojich snov z detstva o bohatstve a dobrodružstve, preto založí „bandu lupičov", do ktorej privábi ďalších kamarátov Joa Harpera (Matthew Gray Gubler) a Bena Rogersa (Hannibal Buress). Má premyslený plán, ako s ich pomocou získať vysnívaný poklad. Nedostatky tohto plánu však vyjdú čoskoro na povrch a spôsobia, že sa štvorica mladých mužov dostane na divokú cestu s nebezpečnými dôsledkami. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Bez problémů koukatelná jednohubka. Novodobej Mark Twain. Knížku mám v docela dobré paměti a nápad, převést Toma a Hucka do doby ájfounů a glocků není zrovna krok špatným směrem. Pobavenej minimálně na 55%. P.s.: černošskej civilista je nepřekonatelnej ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Převedení Toma Sawyera a Hucka Finna do současného světa a do dospělosti není překvapivě až tak špatný nápad, jak by se na první pohled zdálo. Ve skutečnosti je ten film celkem funkční, a to jak v případě, kdy předlohu ještě pořádně neznáte, tak i v případě, kdy chcete prost jen sledovat film. Není to skvělé ale ujde to. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Snesitelná kriminálka, která je trochu schizofrenní v tom, jestli chce být odlehčenou komedií nebo brutálním thrillerem, ale má sympatické hrdiny, skvělého Stephena Langa a příjemné tempo. Žádná extratřída, ale některé vtipy opravdu stojí za to a finální honička je kulervoucí. | Hucka Finna a Toma Sawyera jsem nečetl, takže mě film nijak neuráží. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama