Reklama

Reklama

Blood Bags

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa vkradnú do starého sídla, lebo jedna z nich je nadšená fotografka, avšak ukrýva sa tam celkom pekný mutantík, takže o zábavu je postarané. Na talianske pomery fajn, navyše nejaká poriadna mutantská vyvražďovačka tu už zopár rokov nebola. V maskách a gore taktiež nevidím problém. (Možno len v debilite policajtov). Samozrejme, keď je to nevyhnutné, guľka v zbrani musí vždy chýbať. Ale tieto blbinky v scenári vďaka dlhoročnej odolnosti a zvyku prežijem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nuda k posrání, tak bych to asi nazval. A to jsem tenkrát trailer šířil, jakoby se mělo jednat o nějakou Gore pecku roku. Ani náhodou. Dvě blbky vlezou do opuštěné vily, kde už na ně čeká mutant. Nezajímavé, nudné prostředí, postavy o ničem, Gore obyčejné, bez nápadu, prostě pár krvavějších scén (podříznutí krku apod.) Horor vhodný do TV Barrandov, kde to může v nočních hodinách vyplnit čas. (31. hodnocení, HD) ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taliansky horor Blood Bags sa odohrava v starom velkom dome,kde prichadzaju dve kamosky fotit,no vobec nerataju s tym,ze sa tam nachadza mutant,ktoreho maska bola obstojna,samozrejme tu su nejake hluposti v scenari,pri ktorych sa vam mozog pozastavuje,ale zase to celkom zachranuje zaverecna cast filmu,takze dam tri hviezdicky,ale velmi slabe...:-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Turín. Studentka Tracy je Američanka a za měsíc jí končí pobyt v Itálii. Má ráda starou architekturu, a tak přesvědčí kamarádku Petru, aby se s ní vydala do okolí na průzkum starých domů. Jeden pěkný neobývaný najdou, ale brzy zjistí, že obývaný je. Kreatura, co potřebuje lidskou krev, jim dá za vyučenou. A to nejsou zdaleka první! Protože policejní hlídka, co sem přijede na nouzové volání Tracy, je jako mnohde jinde totálně neschopná, pomoc od ní čekat nelze. Ani by mi nevadily různé nesmysly - netušil jsem, že když někoho bodnete do zad, poteče mu z pusy krev, při útěku necháte ležet telefon na zemi, policejní hlídka nenahlásí, kam jde, a napadeného chudáka necháte svému osudu, i když by stačila jen rána do hlavy.  A byť jste monstrum, tak se sekáčkem na maso zabodnutým do půl hlavy nemůžete žít vesele dál. Jo a blondýna je echt blbá blondýna. Více mi však vadilo nevyužití prostorného domu k navození temné atmosféry, páč to Italové vždy uměli. Průměrná kamera, průměrná a nijak strašidelná hudba. Jen posledních 15 minut bylo připomenutím italské hororové a giallo klasiky, zejména podzemní prostory se svíčkami nasvícené rudým světlem. A taky se nabízelo úžasné gore, leč kromě úvodního podříznutí se i nůž nořil do těla bez kapky krve...dobře, tři kapky tam byly, ale ty to nevytrhly. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě italská verze Pachu Krve bez kanibalů s creepy mutantíkem v baráku. Američanka a Ruska vlezou do baráku kde si ta Američanka chce něco nafotit tam jich, ale nahání mutantík. Po cestě narazí ještě i na zloděje co přežil vloupání (jeho kámoš to štěstí neměl) a samozřejmě se do toho zapletou i policajti. 40 procent za film 20 za neobvyklý konec 40 procent dole za zatmívačky nesnáším to u moderních hororů a policistku s bradavicí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama