Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Simomon 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe byl jediný televizní pořad, u kterého jsem vydržel až do konce. Vyvoj od kulinarské show po socdoku drama me bavil. Proto jsem byl zvedavy na pokracovani s titulem "Ano sefova". Sága se původni predloze hodne vzdaluje a feelingem pripomina legendarni Farmar hleda zenu. Prima ze vsech televizi umi nejlip tezit z cringe situaci. Sledovat Ano sefova je totalni guilty pleasure, chvilemi nevite, za koho vam je ze zucastnenych vice trapne. Presto, ze se z lovebrandu (Zdeňka) stal cringe porad, stejne je to porad bozi! 80% 5/5* ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto děkuji Zdendovi za deset let zábavy a hlavně kvalitní práci v tomto žánru / pořadu, protože to byla zábava a zároveň to bylo poučný. Jak pro hosta, tak i pro majitele restaurací (aspoň pro některý teda). Toto je bohužel hnůj, kterej se snaží těžit ze stejné značky, ovšem nedosahuje toho ani vzdáleně. Toto je fakt děs, nedá se na to dívat! ()

Reklama

Toka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda pořádný průser. Nejenom, že je to zoufale nudný, ale ústřední dvojce vůbec nefunguje. Z jejich dialogů je cítit strojenost, způsob komunikace restauratérů jasně naznačuje minimum respektu – a vlastně se není čemu divit, když ani jeden z nich na návštěvě nevaří. Dvojice vůbec neřeší čistotu restaurace, čerstvost surovin a ostatní aspekty a je vidět, že jedou podle scénáře. Ta nepřirozenost by se dala možná zkousnout, kdyby to bylo alespoň trochu zábavný. V polovině druhého dílu jsem to zabalil a radši si pustil něco z produkce Gordona Ramsayho. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkově znásobená prima žumpa, která z původního vadného základu udělala velelejno a rozmázla jej od Aše po Ostravu. Marné je i čekání, že se tomu půjde zasmát, neboť oba dva retardovaní aktéři - retardovaná prasnice jako matka a retardované prase jako její syn, co stěží byli schopni se ve svých studentských letech našprtat slabikář, a dokončit tak po devíti letech první třídu základky pro retardované prasata a slepé opice, vtipem vůbec nesrší a ani Mě, jako někoho nenáročného k pobavení, co se rád od srdce zasměje i u takových prostých aktů - jako uhryznutí vlastního obtloustlého prstu, či upadnuvší penis za pochodu, se absolutně neděje. Všem, co někdy měli nějaké výhrady k 'Ano, Šéfe!', si mohou být skálopevně jisti, že tady je vše mnohonásobně horší. Klusák s Remundou vykouzlili nemožné, páč se dokázali z absolutního tvůrčího dna propadnout ještě mnohem níže, kam Slunce nesvítí, kde mozek nevnímá a kdy se za poživatelný pokrm vydávají taková hovna, co by nežral ani hladovějící bezďák z nejbližšího chánova. ()

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama