Reklama

Reklama

Constantine City of Demons: The Movie

Obsahy(1)

Deset let po tragickém omylu se Chas Chandler a okultní vyšetřovatel John Constantine vydávají vyléčit Chasovu dceru Trish z démonického kómatu. (LUKICKK)

Recenze (23)

PKD 

všechny recenze uživatele

Velké přequapení po dlouhé době na poli DCAU obecně. Pokud se tehdy nadělalo haló, že Killing Joke jest 1. DC animák s R přístupností, tak tady by to už muselo býti rovnou X. Tohle není ani pro děti (jako by snad někdy bylo, ještě to tak) ani pro mládež. Tohle je opravdu pro dospělé a když pominu absenci častého fuckování, kurvování (a větší Johnovu vychcanost, která jest v DCAU poněkud potlačena, nikoli však zcela vymazána) kterým nás oblažoval J.C. v dobách dááávno tomu, tak je to 100% Constantine, který byl už hodně dobře uveden v předešlých DC anim. filmech. V podstatě mohu říci, že ho stavím těsně pod hraný film. Temnota, deprese, zmar, krev a na animák vysoce erotická scéna, kterou jsem prostě po 40 shlédnutých a v osobním vlastnictví filmech...nečekal. Matt Ryan je perfektní volba. Vskutku. Byť takový Robin Atkin Downes (který zde též je, ale hlasově jsem ho vůbec nepoznal) by u mě byl na stejné úrovni hlasové dokonalosti. Special quest star....Nergal, jehož podoba je poněkud kýčovitá, ale co už. Dle gnostických spisů ze 13.st, Anděl moru a údajně velitel pekelné tajné policie. Zde, totální zmrd, par excellence. Je to asi po1. v životě, kdy jsem v nějakém filmu nefandil démonovi či temnému Anděli. Ten nápad s personifikací L.A. je geniální. Asi zatím nejlepší De Matteisův scénář k nějakému DC anim. filmu. Ne, že by ty předešlé stály za prd. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Ten polopatický styl, kdy všichni neustále vysvětlují expozici, mě sral, ale... pořád je to Constantine. Ten příběh je docela fajn a pořád je to pro dospělé, pořád to má Matta Ryana a pořád k tomu hraje stejná znělka, která Johna roztomile provází napříč televizním DC univerzem, takže tomu tu filmařskou antitezi odpustím. Jo, hraný seriál je podstatně lepší a Justice League Dark, no, ne podstatně, ale stejně. Ale taky je to pořád na kilometry před kinofilmy, má to démony v plyšových bačkorách, kteří se koupou v rozpuštěných lidech, děti tu končí v pekle a Constantine je stejný hláškující antihrdina, jak ho máme rádi. A především – pořád je to zábava. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Constantine a Chas Chandler byli velmi dobří přátelé, ale nějaký deset let se neviděli a ztratili kontakt. Pro Johna je proto docela překvapení, když ho Chas přijde poprosit o pomoc, protože jeho dcera Trish upadla do kómatu. Doktoři si s ní nevědí rady... Dobře nemůžeš je prostě, nevím, nechat zmizet? Kdo si k čertu myslíš, že jsem? Zatracený Benedict Cumberbatch? / Well, can't you just, I don't know, magic them away? Who the hell do you think I am? Benedict bloody Cumberbatch? HODNOCENÍ 70% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Já temné, nadpřirozené a brutální příběhy můžu, takže cokoli společného s tímhle cynickým mágem je mi sympatické. Město démonů je fajn jednohubka, která má vše, co k Johnovi patří - detektivní zápletku, hnusné potvory, hutnou atmosféru a hořký konec. Jsem moc ráda, že Matt Ryan se k téhle roli vrátil alespoň hlasově, a doufám, že ho znovu brzy uvidíme/uslyšíme. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

John Constatine ma nikdy moc nebavil v samostatných filmoch. V Lige je inak super. Tie jeho duchárske príbehy ma moc nebavia a ani tento nebol zo začiatku nič extra, čo by ma nejako strhol, ale to ma predovšetkým vynikajúceho Matta Ryana, ktorý ma stále perfektný arzenál trefných hlašiek a dodáva tej postave poriadny šmrnc. Veľkým plusom je až záverečná pol hodinka a hlavne finále, ktoré mi prišlo až nečakane dobre, takže s odretými ušami tu štvrtú tam vrazím. 75% - 4* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Adresa v Los Angeles, na kterou je Constantine pozván, je Enstrom 1247. Enstrom je přesmyčka slova „monster“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama