Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $10miliónov║Tržby USA $29,208,403║Tržby Celosvetovo $44,907,074▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,548,367║ Tržby za predaj DVD v USA $1,548,367║ Mal som obavy, lebo Chucky má už veľa dielov, pokračovaní a vždy si držal minimálne nejakú tu priemernú úroveň. Ani raz sa nestalo, že by ma nepobavil svojimi zvrátenými kúskami. A tu to nie je inak, robotický Chucky si ma podmanil, hlavne v prvej tretine súhra Andy a Chucky na výbornú. Potom to občas zakopne ale v zápätí to niečím zachráni. Technicky v pohode, decká sú fajn, je to dosť uletené, pobaví a samozrejme je to aj primerane zvrátené ako je u tohto nezbedu zvykom. /55%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nemal nič proti remakom. Na originálnej Detskej hre som vyrastal, je to jeden z „tých“ nostalgických filmov, ktoré sme ako decká pozerali na videu a hlboko v nás zostali už navždy zakorenené. Remake mi prišiel úplne v pohode. Nič výnimočné, o žánrovej udalosti sezóny nemôže byť ani reč. Ale remeselne a technicky zručne natočený, dobre obsadený, s radou solídnych scén, ktoré sú atmosférické a prekvapivo drastické. Dokonca snímka obsahuje humor, čo nemám v hororoch rád, ale je to typ humoru, ktorý nesabotuje vážnu atmosféru (čo je vždy veľmi ťažké docieliť/urobiť). ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Třináctiletý Andy dostal novou hračku, supermoderní panenku, která si říká Chucky. A Chucky je trošku porouchaný, takže začne zabíjet lidi, aby byl Andy šťastný. Nová verze hororové klasiky moc neděsí, ale příjemně baví komickou brutalitou, slušnými herci a atmosférou ve stylu Stranger Things. Žádný zázrak, ale jako hororová jednohubka nová Dětská hra obstojí. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert se domnívám, že Lars Klevberg neměl sebemenší ponětí o tom, co vlastně točí. Režisér očividně tvoří bez jasného autorského záměru, kdy pouze zmatečně přeskakuje mezi jednotlivými filmovými žánry, abychom ve výsledku dostali zcela nefunkční slepenec. Obdobným způsobem bylo patrně naloženo i se scénářem, který je spíše skládankou různých kousků vzájemně k sobě sešitých bez jakékoliv vnitřní koherence. Každý opravdový fanoušek hororu bude u Child's Play pouze ztrácet čas a já tak snímku uděluji naprosto zasloužený odpad. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(35%) Podle ukázek na tuto novou filmovou verzi Chuckyho jsem se moc netěšil. Vizáží vypadá panenka Chucky opravdu divně. Skoro jak nějaká hračka pro malé holčičky. Do kina jsem na to tehdy v červenci nešel, proto mi bohatě stačilo vidět jej v pohodlí domova. Nechci z toho dělat, bůh ví jakou sračku, ale opravdu se to celé nepovedlo. Původní dva filmy jsou rozhodně skvělé, svým způsobem to byl na tu dobu hororový kult. Následující části jsou takové různorodé (některé slabší, některé lepší), ale tento restart o Chuckym je opravdu slabý a nevýrazný. Dokážu možná ještě tak pochválit technickou stránku filmu, kameru a ještě tak úvod, který ještě tak ušel, kdy třináctiletý chlapec Andy se svým „nejlepším kamarádem na celý život“ seznamoval. Poté už to upadne do nudného a nezáživného slepence blikajících obrázků, kdy jsem u toho málem usínal. Hororových prvků zde moc není. Spíš to na oko působí jako nepovedená komedie. Není zde ani žádné napětí apod. Krvavost je zde taková divná. Nezaujala mě žádná smrt, možná ta s tou pilou, ale to jen trochu. Finální a hromadný masakr byl už přehnaný. Herecké obsazení je na tom tak nějak v normálu – nikdo mě nezaujal, ale ani nepohoršil. Stejně tak jako obyčejná filmová hudba. Škoda, že nebyl Chucky hláškující tak jak jsme ho znali. Párkrát jsem se trochu pousmál jeho výroky, ale to bylo asi tak celé. Je to pojato ve stylu v dnešní době, Chucky se spouští přes mobilní aplikace atd - a to právě byl také aspekt, který mi moc neseděl. Nemám už, co bych k tomu dodával. Někomu to může sednout o chlup víc, kdo má rád staré první dva filmy, tak ho tohle určitě moc neosloví. Osobně tento remake považuji za ztrátu času a nikomu jej nedoporučuji. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V celém filmu jsou velmi zřejmé pojítka k filmu ET: Mimozemšťan (1982). Chucky má zářící prst, díky kterému věci fungují. Ve většině filmu nosí Andy (Gabriel Bateman) jasně červenou mikinu. Chucky se učí, jak dělat věci ze sledování televize, stejně jako ET. (Lajty)
  • Italský název tohoto filmu je La bambola assassina, což je v překladu „Zabijácká panenka“. (Lajty)

Reklama

Reklama