Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus vianočne filmy rozhodne vie. Pod týmto je podpísaný ako producent a hlavne s toho dôvodu som sa na to pozrel. Musím sa priznať, že to s veľkej časti nebol zlý film, vianočná atmosféra nechýba a tak isto aj pekne zábery, ktoré navodia tu správnu atmosféru. Výborný je aj Kurt Russell, no škoda tých detí, ktoré trošku kazia zážitok s filmu. Prišlo mi to miestami ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či sa zamerať na dospelých alebo na deti a výsledok skončil niekde tak uprostred, ktorý trochu rozpoľuje dobrý dojem s filmu. 70% - 3* ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jo, tenhle film si pamatuji, že jsem někde našel a celkem mě překvapil. Kdysi v roce 2018 jsem si ho pustil... já nevím... v listopadu? A překvapilo mě, že kamera té holky tam měla datum 24. prosince 2018, což v té době ještě nebylo. Velice kuriózní případ, který se nestával moc často a dostal mě do zvláštních pocitů. Film každopádně sám o sobě je velice originální. Úžasné dobrodružství dvou sourozenců, kteří nejsou moc v lásce po smrti otce a nevěří na Santu a kteří v průběhu nešťastné cesty na saních zažijí velkolepá dobrodružství plná pr**rů, honiček, vtipných momentů, kde Santa troluje poldy a všechny v okolí, jak byli hodní, a co si přáli a přejí. Film je též o průběžném pomáhaní jak sourozenců mezi sebou, tak Santovi, aby stihl doručit všechny dárky. Potkáme zde i celkem roztomilé Santovi pomocníky, kteří se sice zdají být roztomilí, ale v těle mají dravého orla, a dokázali zmasakrovat člověka. Nechybí zde ani dojemné momenty, kdy si bratr přeje, aby se mu vrátil otec, i když je to prakticky nemožné. Mě se tehdy ten film strašně líbil, i když je to taková vymyšlená kravinka, která ale má to Vánoční srdce. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Kurt Russell představuje bez pochyby za mě jednu z nejlegračnějších a nejsympatičtějších vánočních postav filmových dějin. Scény s ním jsou výborné. Biják balancuje na příšerné hraně amerického patosu. Děti vzpomínající na umřelého tatínka, spousty objetí, spousta lásky, spousta vánočních poselství a dojáčků. Ale musím přiznat, že to nakonec docela ustojí všechnu tu přeslazenost. Jediné co je fakt přes čáru je dle mého názoru hudební vězeňské vystoupení. To už bylo opravdu za hranou, ale na druhou stranu blues mám rád a píseň byla skvělá. Je vidět, že ve filmu jsou peníze a relativně originální zpracování běžného nápadu. Rozhodně si biják ještě někdy v budoucnu pustím. Jeden opravdu z mála lepších vánočních příběhů za poslední roky, který mě svým způsobem tak trošku i katapultoval do 80-90 let. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netflix vstoupil na práh vánočních komedií a natočil jeden doslova pohodový kousek, kde nám Santu Clause hraje Kurt Russell. A vlastně nevím, co bych víc musel dodávat, protože v tomto případě je kvalita takového filmu prakticky zajištěna. Na, americkou vánoční komedii zážitek, který jsem o Vánocích dlouho nezažil a jsem rád, že jsem se ho letos mohl dočkat. Celou tu dobu jsem přemýšlel, jak moc jsou ty Kurtovy fousy pravý a na kolik jsou umělý…nastavili mu to ale tak dobře, že rozdíl od opravdového Santy bych nepoznal. :-) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film s pravou vianocnou atmosferou,po dlhsej dobe opat nejaka rodinna fantasy komedia,ktora potesi vsetkych tych,ktori maju radi toto nadherne obdobie na konci roka,Kurt Russell bol ako Santa Claus uzasny,vyzeral ako pravy,ozajstny,fakt som sa pri sledovani vratil v mysli do detskych cias,kedy Vianoce boli pre mna to najkrajsie na svete,menej ako pat hviezdiciek nemozem dat...:-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)
  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)

Reklama

Reklama