Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Existuje Santa nebo ne? Dá se stmelit zdánlivě nenapravitelně rozdělená rodina a rozhádaní sourozenci? Výhrou téhle stokrát omleté historky je poměrně věrohodně vykreslené rodinné zázemí, kdy starší sourozenec fakt už je skoro jednou nohou v kriminále. A pak především, zde zcela zářící – Santa Kurta Russella. Jeho elvisovské vánoční vystoupení za katrem spolu s muklovskou doprovodnou kapelou má dokonce i sexappeal. To je asi nejlepší část filmu. Povede se i nějaký ten fórek (zejména na to, jak by měl Santa podle stereotypu vypadat – má bříško nebo ne?). Moc se nepovedli animovaní elfové – tedy po výtvarné stránce – ale zase disponovali pořádnou potměšilostí. SHRNUTÍ: Kdyby vypadal Santa jako Kurt Russell, tak na něj snad i na chvíli uvěřím. Na tu chvíli, kdy by zpíval písničku. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená vánoční komedie pro celou rodinu, která je přece jenom spíš pro mladší publikum, ale díky sympatickýmu hereckýmu obsazení v čele se Santou Plisskenem Russellem, pohodový atmosféře, spoustě vtipných scén, chytlavému hudebnímu číslu a animovaným elfům s násilnickými sklony určitě stojí za zhlédnutí i pro ty starší, kteří mají rádi Vánoce a americké vánoční filmy. Závěrečné cameo se dalo sice očekávat, ale i tak potěšilo. Určitě si film zařadím na seznam pro opakované zhlédnutí v průběhu dalších vánočních svatků. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď Santovi pokazíte sane a svedomie vás núti zachrániť Vianoce. Herecké obsadenie: Deti neboli vyslovene otravné a odpudivé, čo je v podobných filmoch skôr pravidlo ako výnimka. Čo sa týka Kurta Russella ten sa v role Santa Clausa vyslovene našiel. Prevedenie: Páčilo sa mi zobrazenie Santu, ktorý je dobrý ale nepreháňa to a tak nepôsobí dojmom starého úchyla. Ďalej sa mi páči šedá brada a vlasy, ktoré vyzerajú reálne čo je super. Santovi pomocníci tiež potešili, nakoľko nepôsobili úplne infantilným dojmom a prinášajú do deja trocha humoru. Pocity: Ak by som bol dieťa do 12 rokov asi by som to žral viac, takto som sa musel uspokojiť s pár vtipnými a pár zaujímavými scénami. Jedná sa o lepšiu vianočnú adaptáciu Santa Clausa a tomu nasvedčuje aj moje hodnotenie. Pridaná hodnota: Opäť si myslím že sa nebude jednať o povinnú vianočnú každoročnú jazdu ale rád si tento príbeh pozriem znova. 83% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

K mému překvapení suprová vánoční pohádka, která, nejenže je místy fakt vtipná a ráda si dělá srandu ze santovských klišé, také není ani na chvíli nevkusně kýčovitá. V poslední třetině ubyde humoru a trošku to díky tomu ztrácí dech, ale Kurt Rusell to s přehledem táhne. A i přes ono moderní pojetí to má stále své vánoční kouzlo. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Teddy (Judah Lewis) a Kate (Darby Camp) spolu nevycházejí zrovna nejlépe, ale to se v brzké době změní, protože zažijí neuvěřitelné vánoční dobrodružství... Kurt Russell byl jako Santa Claus fajn. Tenhle film dokáže zvednout dobrou náladu a přinést vánoční svátky do obývacího pokoje i mimo sezónu. (Netflix) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama