Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (206)

Olík 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, dost možná nazrál čas pro novou Vánoční klasiku. Svátky rodiny Griswoldů už jsem viděl stokrát, Allanova Santa Clause možná taky, třeba neholený Kurt Russell převezme nabízenou štafetu. No, bohužel se tak zřejmě nestane. Nic proti této štědrovečeronoční jízdě, ale v pointě nepřináší nic nového, než Xtou variaci záchrany Vánoc na poslední chvíli. Očividná snaha oblažit svět novou Christmas classic končí někde na půl cesty. Dospělé narážky střídají infantilní skřítci po předškoláky, nekočírovanou jízdu rodinné klišé. Russell je bezesporu fajn fresh Santa, ale když se k nám příští rok komínem nenacpe, hlavu si z toho dělat nebudu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdové překvapení a vynikající feeling good počin pro celou vánočně naladěnou rodinu. Na Kurta v červeném pláštíku, bílém plnovousu a při ani kilu navíc se kouká parádně, skřítci mají své kouzlo a i ta děcka nejsou nejhorší. Má to slušný spád a spoustu povedených nápadů, které dokážou udržet pozornost vánočního mrzouta jako jsem já. Goldie jako paní Clausová už je jen třešnička na dortu. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Vianoce sú späť ! Aj filmové, lebo v záplave všelijakých vianočných filmov sa konečne natočil film, ktorý má v sebe niečo originálne. Možno je to skvele zahranou cool postavou Santu v podaní Kurta Russella, výborným detským castingom, príjemne moderným poňatím a nenásilným posolstvom. Táto vianočná zmes poteší všetkých, ktorým zostal kúsok dieťaťa v srdci, ale pochopiteľne poteší aj detského diváka. Snímok neskúseného režiséra má však aj svoje nedostatky, ktoré sa snaží ukryť v rýchlom deji, ale ako nenáročná zábava dokáže aj tak zaujať. Moje hodnotenie je trochu nadnesené, ale rozhodne patrí tento film k lepšiemu priemeru. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná vánoční pohoda v čele se Santou, který zásadně nedělá "hohoho" a i přes velkou spotřebu vánočních sušenek zůstává fit. Jistě, že zde najdete hromadu svátečních klišé, ale to děcko ve mě jásalo. Efekty byly povedené (moc se mi líbil způsob doručování dárků) a Kurt Russell jako cool Santa ("Nick")válel. Hlavně ve vězení :) ()

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné Vianočné prekvapenie. Kurt Russell charakter Santu Clausa stvárnil vynikajúco. Vlastne nespomínam si kedy mi postava Santu sadla viac ako práve v tomto filme. Naopak však rola Judaha Lewisa bola veľmi nedôveryhodná a z môjho pohľadu nepresvedčivá. Po vizuálnej stránke však dokonolé. Disney a Pixar majú možno proti sebe veľkú konkurenciu a filmom Vianočná Kronika to Netflix (na poli rodinných filmov minimálne) len potvrdil. Určite si k sviatkom tento čarovný príbeh o rok doprajem znovu... a ako vidím možno aj s druhým pokračovaním. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama