Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

pepo 

všechny recenze uživatele

Jason dostal od scenáristov novú partiu na porážku ( extrémne nesympatickú), od producentov 3D ( tie kompozície silou mocou do priestoru sú hrozne rušivé) a od režiéra prvýkrát svoju legendárnu hokejovú masku. Ale všetci mu okrem toho nejako opäť zabudli pribaliť dobrý film.4/10 trikrát a dosť. na ďalší diel nemám silu ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Beru ty Pátky nějak napřeskáčku, ale je mi to celkem fuk, protože do tohoto vlaku můžete skočit i uprostřed jako do argentinské telenovely a stejně víte, co bude. A sice- jatka. Co se mi ovšem vymstilo (bohužel opět, nedám si říct..), byl blahosklonný úsměv, který se mě držel po celou první polovinu filmu. Pak se náhle vytratil, ani nevím kam, a já jsem si byla překontrolovat zámek na dveřích a balkon, a paneláky okolo mi připadají nějak podezřele tiché.. Co říct k Jasonovi samotnému, je to štramák, nechápu, proč všichni řvou, když ho vidí. Navíc ta jeho výdrž, ta se dá přirovnat jen k výdrži našich politiků, s jakou se drží svých koryt. Celkově, přihlédnuto k druhé části filmu, hodnotím na 90%, jelikož některé prvky mě i tak dost vytáčely, ale za to, jak mi krásně stoupnul tlak, to stálo. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Na začiatku tu máme zábery z dvojky potom sa dej presunie na teenegerov, ktorý sa rozhodli že pôjdu na farmu u krištálového jazera a so sebou vezú aj dvoch hyppíkou. Cestou ich bude varovať bezdomovec, že to jazero je prekliate ale nepočúvnu ho a tak sa zomelú vraždy ktoré im pripraví Jason. Brutálna scénka sa mi páčila jedna, keď Jason vystrelil šíp dievčaťu du oka 80 percent. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Takže poslední kamínek, který mi chyběl k doplnění skládačky - zvané Friday The 13th – v hlavní roli Jason Voorhees. Můj nejoblíbenější masový vrah, ani Freddy Krueger ani Michael Myers nesahají na první místo…Klasická atmosféra, věrná většině dílu, stejně jako stupňovitá zvuková kulisa, také už známá z jiných Pátku. Jason se ze začátku moc neobjevuje, ale když se objeví má od začátku legendární hokejovou masku, která už zažila spoustu „faceliftů“. Hodně druhů zbraní, nástrojů a druhů vražd, jednoduchý příběh, s jednoduchým finále, které opět nekončí urychleně, ale postupně….klasika – 5-6/10* ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Ať se na to dívám jak se dívám (a jelikož jsem během několika málo dnů nakoukal všechny Pátky, mám celkem jasno) vychází mi trojka coby nejlepší Pátek 13., mající jako jeden z mála dílů opravdu vše. Drží se původního příběhu, Jason je ve formě a s maskou, puberťáci jsou sympatičtí tak akorát a všem šáfuje skutečně šikovný režisér. Vynikající slasher. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Film byl původně uveden do kin ve 3D formátu. (Stocki)
  • V tehdejším západním Německu proběhla premiéra v pátek 13. května 1983. (Stocki)

Reklama

Reklama